sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Synttäreitä Tampereella

Tampereelta kotiuduttu.

Vietin siis synttäreitä ja mitenkäs muulla tavoin kuin aktiivinen päivä jonka kruunasi herkullinen burgeri ravintolassa :)
Osallistuin siis Likkojen lenkille. En ollut mitenkään suunnitellut miten meinaan reitin mennä vaan ihan fiiliksen mukaan.
Hölkäten lähdin matkaan ja se tuntui hyvältä eivätkä sykkeetkään nousseet normitasosta niin juosten mentiin sitten koko matka. 7 kilometrin kohdalla piti nostaa juoksutempoa jonkinverran kun matkalla syntyi tavoite päästä maaliin alle tunnissa ja juuri ja juuri sen saavutinkin! Aikani oli 59.39.
Fiilis oli mahtava, ihanat maisemat ja hyvä meininki!


Ratinan rantaa pitkin


Puistojen läpi


Tapahtumapaikalla oli paljon näytteilleasettajia sekä esiintymässäkin Jonne Aaron ja Jari Sillanpää.
Oli kilpailuja, tuotenäytteitä, maistiaisia, shoppailtavaa.. Vaikka mitä eli ei yhtään hassumpi tapahtuma.
Ja aamun sateista huolimatta päivästä tuli aurinkoinen :)


Yhteiskuvaan tottakai Jutan kanssa :)Siiitä sitten Koskikeskukseen ja ravintolaksi valkkautui Daddy´s Diner. Suurena burgeriystävänä kun minut tunnetaan. :D  Ja tuolla ei ole koskaan tullut käytyä.
Todella hyvänmakuinen burgeri kyllä olikin, täytyy sanoa!

BBQ Pulled Pork Burger


Mentiin vielä ihastelemaan näkymiä hotelli Tornin näköalabaariin. Se vasta mieletön paikka olikin. Sinne pitää ehdottomasti mennä toistekin.

Tampere on mielestäni aivan ihana kaupunki. Siellä on mahtavaa kuljeskella vesien äärellä, ja on paljon mielenkiintoista nähtävää ja tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita.
Kesäsuunnitelmiin kuuluukin vielä lisää Tampere reissua :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti