sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Nostalginen Yö

Ihan huikee päivä perjantaina, alkajaisiksi olin perhebrunssilla ja illemmalla läksin kotihoodeille lapsuudenkavereiden tykö.

Meillä on tapana käydä aina välillä syömässä koko sakki, siis isä, mä ja mun veljet.
On kiva kokoontua yhteen ja vaihdella kuulumisia etenkin vanhemman veljen kanssa, jota harvemmin näkee. Hän on itseasiassa velipuoli joten senkin takia yhteydenpito on ollut harvempaa. 
Valittiin Samppalinnan ravintola jossa näin kesäisin on jokapäivä tarjolla brunssi. Odotukset olivat korkealla brunssin suhteen, eikä se pettymys ollutkaan. Tarjolla oli vaikka ja mitä ja kaikki maistuivat todella hyviltä.
Syömisen jälkeen käytiin kurkkaa mitä Samppalinnan näköalapaikalta näkee, itsekään en ole ikinä siellä käynyt, niin upeasti Turku siitä näyttäytyykin. Pyysin vielä yhtä ohikulkijaa ottamaan meistä valokuvan sieltä muistoksi :)Hienot maisemat Aurajoelle


Ilta alkoikin myös yhtä maukkaasti kun ystäväni oli tehnyt meille kaikille pitsaa, ja vieläpä omat jokaiselle omien toiveiden mukaisesti, kyllä kelpasi! Oli niin ihanan nostalginen tunnelma kun lapsena ja nuoruusvuosina tuli niin paljon vietettyä aikaa heillä.
Niin monet etkot (ja jatkot..) siellä pidetty, mielettömiä kesiä, traktorirallia kylille, bileitä..Ja ja.. :D
Huippua :)

Tämän illan kruunasi Yö yhtye, jota lähdettiin Auran olutfesteille katsomaan.
Viimeksi jotain 15 vuotta sitten ollaan yhdessä rokattu Yön tahtiin Köyliön Lallintalolla.., oi niitä aikoja :) 
Kiitos Melina ja Mari, ihana kun voidaan jatkaa siitä mihin joskus jäätiin ;)
Lämmittelyä.. State Of Emergency
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti