keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Hello Africa!

Aina välillä pitää lähteä kauas nähdäkseen lähelle. Tämä niin pitää paikkansa kohdallani. 
Vihdoinkin sain päätettyä seuraavan reissuni kohteen ja no, vähän tuli yllätyksenä itsellenikin mutta Afrikkaan, Gambiaan!
Ei liene ehkä ihan helpoin kohde reissata tuonne yksinään, mutta jotenkin erilaisen Thai reissun jälkeen on matkustamisen tarkoitus muuttunut.
Nyt haluan mennä pintaa syvemmälle kohteissa, nähdä asioita joita me ei välttämättä täällä Suomessa edes ymmärretä mitä kaikkea tuolla maailmalla onkaan. Gambiassa tuntuu olevan todella paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa sekä paljon retkiä. Ystävällistä kansaa, hyvää ja edullista ruokaa, aurinkoa ja aurinkoa! Sitä odotan eniten kun reissu sijoittuu pimeään loppuvuoteen.
Maa on myös todella köyhä, minkä vuoksi siellä esiintyy runsaasti ehkä vähän vilppiä yrittävät paikalliset, hyödyntääkseen turisteja. 
Huonoihin puoliin kuuluu myös malarianestolääkitys, josta en ole kuullut mitenkään hyvää sanottavaa outoine sivuvaikutuksineen..

Tarkoituksenani on kierrellä pientä Gambian maata yön yli retkillä sekä mahdollisuuksien mukaan käväistä Senegalin puolella. 
Muuten aion ottaa vain relax :) Nyt ei muuta kuin laskemaan päiviä, jipii!1 kommentti: