sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hyviä muistoja

Tänään tapahtui jotain. Jotain mikä sai aikaan vapauttavan tunteen. Huomasin että vanhoista surua ja syyllisyyttä aiheuttaneista asioista olikin tullut asioita joita voin ajatella hyvinä muistoina. Hyvinä aikoina.
Niin se vain pitää paikkansa, aika parantaa. Miksi elää pahassa olossa ja syyllisyydessä josta kärsit vain sinä itse? Mennyt on mennyttä eikä sitä muuttamaan voi.
Sen sijaan, voit säilyttää menneitä aikoja sydämessäsi ja muistella kaikkea niitä elämän käännekohtia hymy huulilla <3


Viikko on mennyt jälleen kovaa vauhtia, perjantai iltana meinasi jo pieni hermoromahdus iskeä tämän kaaoksen keskellä. Tavarat ovat edelleen laatikoissa siellä täällä eikä ikinä löydä sitä mitä tarvitsee. Ei ole helppoa yhdistää työt, opiskelu, vapaa-aika sekä remppaaminen että saan tästä viihtyisän kodin.
Onneksi ymmärtää nollata päätään ja lähteä tuulettumaan välillä irti arjesta :)

Sen vuoksi suuntasinkin eilen puolipäivää kestävälle vaellukselle Kuhankuonolle. Ihanaa mielenrauhaa ja tasapainoa. Mahtava aurinkoinen ja lämmin sää, evästä, upeat maisemat.
Mikäs sen parempi päivän aloitus :)
Tuli myöskin kun suunnalla olin käytyä kyläilemässä kotiseuduilla ystävien luona ja illalla vielä kummityttöä moikkaamassa. Nyt salia kohti ja illemmalla ajatuksena olisi käydä testaamassa uutta ravintolaa ja tiedä vaikka saisin seuraakin sinne..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti