sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Harmaudesta huolimatta olo on aurinkoinen

Hetken hengähdys ja oma aika. Sain siitä niin paljon hyvää energiaa. On nimittäin niin kiva olo taas jälleen :)
Viimeiset kolme päivää olleet huippuja. Töissä jaksoin, koulu maistui. Vapaat, auto on huollettu, rokotukset ovat kunnossa matkaa varten, kaikenlaisia asioita tehty, juhlien järjestelyt hyvällä mallilla, syöminkejä, urheilua, ihania ihmisiä..

Perjantaina saimme vihdoin yhden ystävän kanssa sopimaan aikataulut ja illalla kävimme syömässä Marinan Grill It:issä. Todella tunnelmallinen paikka illallistaa, sinne joskus treffeille.
Lauantaina ehtisin vaikka ja mitä. Heräsin aikaisin ja aloitin aamun joogalla sekä nautin pitkän ja rauhallisen aamiaisen. Parasta <3
Aamupäivällä oli sovittuna sali- ja ulkoilutreffit, niistäkin jäi niin hyvä mieli.
Iltapäivällä vuorostaan mentiin porukalla syömään isänpäivän kunniaksi. Oli kivaa taas istua iskän ja veljien kanssa saman pöydän äärelle.

Grill It

Isänpäivän juhlintaa

Aloitin myös vihdoin pakkaamisen, enää ei ole kuin kolme viikkoa! Onneksi ei tarvitse paljoa pakata kun lomaa on vain viikon verran. Riittää hyvin kun on muutama vaatekipale sitä sun tätä, tosin valinnanvaikeutta tuntui hieman olevan..
Odotan eniten lomalta hetkeksi pois pääsyä arjesta, omaa aikaa viettäen urheillen, lukien, syöden hyvää ruokaa sekä tutustumista eksoottiseen maahan. Ja tietysti aurinkoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti