lauantai 14. marraskuuta 2015

Täällä ollaan

Parasta on kun tekee hyvää toiselle ja saa itselleen siitä yhtä hyvän mielen, vai miten se menee :)
Eniveis, minkä energiaryöpyn sainkaan kun eilen tein kaksi hierontaa. En ole ehtinyt tehdä kotona hetkeen hierontoja, nyt oli hyvä tehdä vielä viime hetken "harjoitukset" kun ylihuomenna onkin eka oikea asiakashieronta koululla! Vaikka harjoittelua se nimenomaan on.
Ei onneksi niin kauheasti jännitä kun nykyiseen työhöni sisältyy asiakaspalvelua päivittäin, joten kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta on. Toki varmasti pasmat menee sekaisin ekalla kerralla vaikka hyvässä muistissa tuo selkähieronta jo onkin.

Viikko ollut taas melkoista hulabaloota, alkuviikko suorastaan surkea. Unet jäivät niin vähiin mutta loppuviikkoa kohden päätin että nyt riittää kaikki ulkoiset ärsykkeet, pitää olla välittämättä niistä ja keskittyä vain hyviin asioihin. Jo helpotti, nyt taas vaan hymyilyttää :) 

Nyt vietän kolmea vapaata, eilen kiertelin kaupoissa sekä kävin salilla testaamassa ohjelmaa jonka tein kaverille ja illalla käytiin veljen kanssa syömässä kaupungilla. Viikonlopun muuhun ohjelmaan kuuluu illalla minun pitämät Kemut! 
Kiva nähdä kavereita, syödä herkkuja ja heittäytyä vähän viihteelle.
Huomenna vaan rentoilua luvassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti