torstai 19. marraskuuta 2015

Tuparit :)

Aivan mahtavat juhlat tosiaan viime lauantaina vietettiin. Oli ihanaa kun niin moni läheinen ystävä saapui paikalle ja rohkeasti myös muutama ketä ei tuntenut muutakuin minut.
Hienoa! Ihana ilta kaikenkaikkiaan ja toivottavasti kaikki vieraatkin viihtyivät. Tarjolle olin laittanut naposteltavaa kuten karkkia, sipsejä, poppareita, suklaavohveleita, suolatikkuja, kanelisokerikolmioita sekä myöhempänä iltaa oli "pitsabuffa",eli erilaisia pitsoja lämmitin uunissa ja kyllä ne siihen aikaan ja tilanteeseen nähden kelpasi hyvin :D




Kiitos kaikille kauniista sanoista kodistani <3
Huippua oli nähdä kaikkia, tosin tuntui ettei kunnolla ehtinyt kenenkään kanssa juttelemaan kun kiertelin seurustelemassa kaikkien kanssa. Mutta ihania ihmisiä, puhetta, naurua, musiikkia ja herkkujen syöntiä sekä boolin juontia.., parasta rentoa illanviettoa!
Sain myös aivan mahtavia lahjoja kavereilta, olin ihan liikuttunut kun seuraavana aamuna tutustuin tarkemmin mitä lahjakasseista löytyi, tosi ihania juttuja <3
Nämä illanvietot suuremmallakin joukolla on kyllä niin kivoja viettää että ensi vuonna pitää ehdottomasti taas järjestää ihan vaikka muuten vaan :)

Miten paljon kaikkea kivaa!
Maanantai aamuna mulla olikin ensimmäinen asiakashieronta koululla ja se sujui hyvin. Sain hyvää palautetta asiakkaalta, ajatukset pysyivät kasassa eikä tullut black outteja. Ja pääasia oli että se oli kivaa, tykkäsin! 
Jatkossa koulua onkin niin että kerran viikossa on teoriaa ja muuten kolmena päivänä viikossa saa mennä tekemään hierontoja. Itse suunnittelin että paras mulle olisi varmaankin tehdä niin, että yhtenä (vapaa)päivänä viikossa tekisin kuusi tuntia hierontaa jotta ehtii iltojaan muuhunkin käyttämään.

Ja ei hyvää ellei jotain huonoakin.., näyttäisi siltä että kuulun siihen kastiin että malarianestolääkitykseni vaikuttaa yöuniin. En mä muuten täällä keskellä yötä bloggaisi. Heräsin ennen kahta joten alle neljä tuntia sain nukuttua eikä väsytä sitten yhtään!
Todella todella turhauttavaa. Nyt mietin pitäisikö vielä vaihtaa toiseen lääkkeeseen koska eihän tästä mitään tule jos seuraavat kaksi kuukautta ja mahdollisesti vielä pidempään kärsin tälläisestä. Huoh!
Muita oireita tuntuisi olevan tietynlainen hitaus ja apaattisuus sekä kipeä olo mutta mistä noista koskaan tietää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti