maanantai 18. tammikuuta 2016

Kaikkea kivaa

On viime aikoina tapahtunut.
Parasta oli pieni talviretkeily viime lauantaina Paimion luontopolulla aivan upeassa kelissä ja niin kivassa seurassa.
Aurinko paistoi, lunta on nyt kunnolla maassa ja sopiva pakkanen. Otettiin mukaan kuumaa kaakaota, makkarat ja pidettiin evästauko nuotiopaikalla.
Ja se hiljaisuus mikä siellä kaukana muualta on, täydellistä.


Perjantai illalla oltiin katsomassa Tepsin peliä ja vieläpä business clubin lipuilla, jolloin sai käydä myös ruokailemassa ennen pelin alkua. Kaveripariskunta pyysivät seuraksi, ja oli kyllä kivaa pitkästä aikaa käydä matsissa vaikka tepsi menikin häviämään..
Muitakin kivoja juttuja on, sulkkista olin pelaamassa yhtenä päivänä jonka jälkeen lounastamassa thairavintolassa, nam :) 

Kaiken tämän kivan keskellä iski myös korvatulehdus, jonka vuoksi jouduin taas ottamaan antibioottikuurin, siitä en tykännyt mutta eipä sille mitään mahda. Täytyy nyt toivoa ettei tämä jatkuva antibiootti napostelu ala aiheuttamaan mitään kierrettä :/ 
Jännä juttu tuo korvatulehdus, on nimittäin melkoisen kauan kun viimeksi on sellainen ollut että kesti hetken edes tajuta mikä paikka nyt särkee :D

Kesääkin tässä jo oottelen kun ostin just sellaiset lenkkarit joita olen jo jonkun aikaa metsästänyt, mutta nautitaan nyt talvesta kun se vihdoin alkaa näyttämään parastaan.
Sukset esiin ja hiihtopoluille vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti