maanantai 4. tammikuuta 2016

RUK 247 kurssijuhlat

Raskas mutta upea viikonloppu takana. Mahtava kokemus päästä osallistumaan reserviupseerioppilaiden järjestämiin juhliin Haminan varuskuntaan.
Kyseessä oli arvokas iltajuhla, jonne piti myöskin pukeutua etiketin mukaisesti eli naisilla pitkä iltapuku. 
Se miten minä tuonne päädyin aveciksi onkin vähän hassu juttu, nimittäin en edes tuntenut saati ikinä ollut tavannutkaan tätä upseerioppilasta kenen pariksi olin menossa :D 
No, se ei menoa haitannut, hyvin kaikki meni ja olipahan senkin puolesta vähän jännemmät ja muistettavammat juhlat.
Kiitos yhteiselle ystävälle kenen aikaansaannos tämä oli :)



Tilaisuus alkoi aamupäivällä ruusurynnäköllä missä upseerioppilaat ryntäävät ruusu suussa kohti aveceja, etsien omansa satojen joukosta. Vaikuttava näky kieltämättä.
Ymmärrettävästi taisin olla viimeinen ketä ruusun sai, siinähän me sitten tapasimme :D
Tämän jälkeen oli useampi tunti aikaa laittautua iltajuhlaan. Me kävimme kiertämässä Haminan keskustaa ja poikettiin paikallisessa koska ei kasarmillakaan viitsinyt tunteja hengailla. 
Ruusurynnäkkö
Juhlaruokailu oli vuorossa iltapäivällä, jonka jälkeen siirryttiin päärakennukseen jossa varsinainen iltajuhla oli. Ohjelmassa oli puheita, esityksiä, juomatarjoilua, tanssit, dj..
Pääesiintyjinä oli Hovimuusikko Ilkka sekä Maija Vilkkumaa. 
Illan päätti upseerioppilaiden esittämä Speksi eli humoristisia näytelmiä eri yksiköistä. Enemmän se tietysti hauskuutti poikia, me avecit kun ei ihan olla perillä kaikesta inttihuumorista mutta ainakin oma uo:ni selvensi mulle mitä siinä oli meneillään.




Juhlat päättyivät puolilta öin, jonka jälkeen bussit kuljettivat hotelleille. Meillä oli Vantaan Sokos Hotel Flamingo, mikä oli kyllä ihan huippu juttu vaikka sinne vajaa pari tuntia kesti ajaa. Kukaan ei tainnut enää siinä vaiheessa jatkoille lähteä vaikka kovaa uhomista sen suhteen joillakin olikin :D Yöruokailua ja nukkumaan, siinä se. Aamulla tietysti ihan paras aamiainen, ai että :)

Se mikä mulle teki tästä tilaisuudesta mieleenpainuvan, ei ollut itse juhlat, vaan se kun näki mitenkä innoissaan pojat olivat tästä kaikesta. Harvemminhan sitä intissä juhlia saa ja vieläpä daamien seurassa. 

Ja tälläinen armytyttö kun olen, mikäs sen siistimpää kuin päästä hengailemaan varuskuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti