tiistai 1. maaliskuuta 2016

Happy Familyn jälleennäkeminen

Gambiassa ollessani tutustuin erääseen pariskuntaan, Jonnaan ja Mattiin. Asuttiin samassa hotellissa. Yritin vaihtaa rahaa tokana päivänä vastaanotossa mutta ilmeisesti niillä ei ollut tai jotain. Niinpä Jonna ja Matti tarjoutuivat vaihtamaan omistaan kun sattuivat siihen paikalle. Sen lisäksi he olivat huomanneet sen että matkustan yksin, jolloin he sanoivat mulle että voin liikkua heidän kanssaan niin ei tarvii yksin olla. Ja tuollahan oli mahdoton liikkua yksin.
Aika kivoja tyyppejä, ettenkö sanois. Harvoinhan ketään kolmatta pyörää riesaksi haluaa ottaa. Mut nää otti. Koko viikoksi. Ja tekivät mun lomasta huomattavasti hauskemman.
Tässä meidän, Happy Familyn tarinan alku. 

Nyt kolme kuukautta myöhemmin nähtiin taas. Lähdin heille Helsinkiin viikonloppureissulle. Tuntui tosi luontevalta olla heijän seurassa, ihan kuin kotonaan olis ja puhua mistä vaan. Vaikkei oikeesti ees tunneta toisiamme kovin kaukaa. Silti, nää tuntuu kuin samaa perhettä melkeen ollaan. Tosin aika hullunkurinen sellainen!
Viikonloppu menikin just niinkuin odotinkin sen menevän :D

Tyypit olivat mua vastassa Kampissa ja tehtiin loistava plääni mitä tehdään, mikä ei tietenkään mennyt ihan niinkuin piti mutta eipä ne koskaan menekään. 
Aloitettiin päivä kilistelemällä kuohuvaa Helsingin kattojen yllä ravintola Loisteessa.
Iltaa mentiin aloittelemaan heille kotiin, syötiin ja juotiin ja taas lähdettiin.
Teeman mukaiset tuliaiset

Mun kohokohta, mitä erityisesti odotin oli päästä syömään Naughty brgr-burger ravintolaan. Olin kuullut paljon kehuja heidän burgereistaan ja itsekin mainostavat niitä kenties Suomen parhaiksi. Olivathan ne hyviä. Ei siinä mitään. 
Mutta se paikka. Oikeesti. Miksi ravintolatason burgereita tarjoillaan pikaruokamesta meiningillä? Haetaan itse, syödään käsin, hirveä hälinä ympärillä, tunnelmasta ei tietoakaan. Ja talouspaperirulla pöydällä! Ja huom, hinta ei ole sama kuin pikaruokalassa. Höh, pettymys. 

Toisaalta, haluaisin antaa tälle uuden mahdollisuuden ja kokeilla uudestaan. Ilman että olen nauttinut hieman ilojuomaa.. Koska luulen että sillä saattoi olla vaikutusta ainakin siihen, että hämmästelin tätä asiaa vielä monta tuntia tämän jälkeen. Ja kaikki eivät välttämättä jaksaneet kuunnella :D
Naughty brgr

No, ilta päättyi tuttuun tapaan siihen että mentiin Jonnan kanssa kiltisti ajoissa nukkumaan ja Matti, no se tuli joskus aamulla. Taas.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti