maanantai 31. lokakuuta 2016

Osaava nainen 2016

Turussa järjestettiin nyt viikonloppuna lähinnä naisille suunnatut messut. Nämähän on jo ihan perinteikkäät naisten messut, joita on vuosikausia syksyisin pidetty mutta nyt uudelleen brändättynä ja laajempana mitä aiemmin.
Itse kävin kiertämässä äipän kanssa perjantaina messuilla kun viikonloppu menikin työn merkeissä. 
Messuilla on parasta kun pääsee tutustumaan ja mahdollisesti kokeilemaankin kaikkia uusia juttuja. Itseäni kiinnosti terveys ja hyvinvointijutut. 
Kävin ottamassa ammatti-instituutin osastolla kestovärjäyksen kulmiin sekä tuli tutustuttua erilaisiin luonnon ihonhoitotuotteisiin.
Kiinnostuin myös hierojan työn oheen, Suomessa vielä vähemmän tunnettuun Raindrop hierontahoitokokonaisuudesta. Siinä hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutuksia.
Parhaat välipalasmoothiet!
Shoppailtua tuli jonkin verran, olin ihan innoissaan kun huomasin messuilla mukana olevan myös Linan hamam-pyyhkeet ja vielä hyvässä tarjouksessa. 
Ostin jo kesällä samaisen pyyhkeen itselleni joten nyt sai Markku oman koska oli lainannut minun superpyyhettä aina vaellusreissuilleen. 

Osallistuin myös messujen mediainfoon, jossa mukana oli mm. Jaakko Halmetoja pitämässä mielenkiintoisen esitelmän uudesta Biohakkerin käsikirjastaan. 
Kiinnostava oli myös Arjen turvallisuudesta esitelmöinyt Petri Saarinen ja sain töihinkin vietyä esitteen työturvallisuudesta hoitoalalla.
Lahjaksi infosta sain Cocovin tuotekassin josta otettiin heti testiin luomu Spirulina tabletit.

Messukassit :D

Vaikka messut olivatkin laajentuneet, olisin silti vielä enemmän toivonut että mukana olisi ollut paikallisia liikunta- ja hyvinvointiyrittäjiä. Mikä mahtava tilaisuus heille esitellä toimintojaan.
Kuin myös erilaiset hyvinvointilomat ja -retriitit ovat tällä hetkellä nosteessa, olisin niitäkin enemmän toivonut näkeväni.

Silti, ehdottomasti hyvään suuntaan nämä messut tänä vuonna olivat. Paljon mielenkiintoisia ihmisiä, ajankohtaisia luentoja sekä shoppailtavaa ja erilaisia toimintoja testattavana. 
Ensi vuonna taas :)


*Yhteistyössä Turun messukeskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti