lauantai 29. huhtikuuta 2017

Viikon juoksufiilikset

Tällä viikolla kävin pari kertaa juoksemassa mun melko perusmatkaiset lenkit.
Tiistaina lenkin eka puolisko meni henkihievereissä vielä mutta loppumatka kulki jo suht kivasti. Matkaa kertyi 6,2 kilsaa ajassa 39 minuuttia.
Tuntui että ihan normaalikunnossa en vielä ole mutta kuitenkin ehdottomasti tyytyväinen kun suunta on selkeästi ylöspäin.
Tänään aamulla heti herätessä olotila oli energinen ja läksin juoksemaan pidempää lenkkiä. Koko matka kulki todella hyvin ilman liiallista hengästymisen tunnetta.
Koin jopa minulle harvinaisen tunteen että voisin juosta vaikka kuinka pitkälle! Yleensä vaikka kunto riittäisi vielä, tyssää se viimeistään kyllästymiseen. Ehkä alan saada viitteitä mitä juoksijan flow tarkoittaa..
Lenkille kertyi kilsoja 8,2 ja aikaa meni 52min.

Piti ottaa kuva takaapäin koska naama oli niin punainen :D

Sisäinen kelloni on siirtynyt kesätunnelmiin joten herään jo itsestään viideltä aamuisin. Välillä se rassaa älyttömästi kun voisi nukkua pidempäänkin mutta toisaalta mikään ei voita sitä fiilistä mikä tulee lenkillä auringon noustessa eikä ristin sielua missään :) 
Eilen aamulla kävin ennen työkeikalle lähtöä kuvailemassa läheisellä lammella. Paikka oli jotenkin satumainen ja rauhallinen sekä pysähdyttävän kylmä. 
Mieli olisi tehnyt virkistävälle pulahdukselle hyiseen veteen mutta en tietenkään yksin olisi mennyt.
Ihanat aamut <3

Tänään ollaan oltu puuhommissa kun käytiin hakemassa lisää klapeja, edukkaasti kun saatiin. Samalla tuli raivattua kolme säkillistä roinaa liiteristä. Pikkuhiljaa projekti etenee...
Huomista vappua vietetään ihan kotosalla tehden ruokavaliosta poiketen ruuaksi perinteisiä vappuherkkuja simaa ja munkkeja unohtamatta.
Tarkoitus olisi iltaa viettää "retkeillen" pihamaalla ja yöpyä sitten teltassa..! Saas nähdä miten tulee nukuttua 😄
Tällä hetkellä tosin sataa lunta taivaan täydeltä mutta vähän extremeä pittää ollakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti