lauantai 29. heinäkuuta 2017

Farmin kuulumiset

Leppoisasti elämä kulkee meillä. Aloin jopa miettimään pitäisikö alkaa tuntemaan vanhasta tottumuksesta huonoa omatuntoa siitä kun olo on niin seesteinen, rento ja huoleton :D
Jotenkin kaikki vaan menee omalla painollaan, en enää stressaa tai ota paineita asioista läheskään niin paljoa kuin ennen.
Ja silti kaikki hoituu :)
Tällä viikolla on ilostuttanut kasvimaan sato, mikä on ollut yllättävän hyvä, vaikka rikkaruohojen nyppiminen, porkkanoiden harventaminen ym.. on hieman jäänyt.
Kurkut ja tomaatit kasvaa hyvää vauhtia, pinaattia, salaattia ja sipulia on pitkän aikaa jo nautiskeltu. Nyt ollaan jo kuokittu ensimmäiset ihan hyvännäköistä pottua maasta, sekä porkkanaa ja herneitä on tullut naposteltua. 
Lisäksi viinimarjaa ja omenoita on runsaasti tulossa puutarhassa.

Markku on ahkeroinut ihan uskomattomalla tavalla navetan piipun muurauksessa. Ollaan jo polteltu muutamat pesälliset kesähuoneen puolella.
Kyl miun kelpaa sitten naisvajassa ensi kesänä.
Tuota pikaa valmistuu navetan saunakin, sitten päästään ottamaan kunnon löylyt!

Tätä lauantaita ollaan myös vietetty rennosti ja nautiskeltu lämpimästä aurinkopäivästä.
Aamulla kävin Sisun kanssa lenkillä, on niin huikeeta että hiljalleen alan saamaan itselleni karvakuonosta lenkkikaveria. Vähän vielä pitää pojun kasvaa niin päästään tekemään pitkiä lenkkejä.
Aamupäivästä otettiin juoksu- ja uintikamat mukaan ja mentiin järvelle. Ensin juostiin muutama kierros järven ympäri, ei muuten voisi paremmat juoksumaisemat olla! Ja siitä suoraan järveen pulahtamaan. Ai että.
Syötiin myös jätskit siitä hyvästä kun minä uskalsin hypätä laiturilta järveen. Mulla siis kesti ikuisuus ennen kuin rohkenin, pelkään vaan ihan älyttömästi veden alla olemista. Mutta lopulta hyppäsin ja se tuntui niin mahtavalta :)

Eilen aamulla pistin herätyksen viideltä ja läksin ajamaan Turkuun ihan vain mennäkseni aamujoogaan Pureen puoliseiskaksi. Ihan paras aamun aloitus hotjoogassa ja sen jälkeen aamiaisbuffaan Helmeen.
Iskä tuli vielä seuraksi aamiaiselle, ihana juttu sekin.
Huominen jatkuu samoissa tunnelmissa eli rentoilua ja tehdään mikä tuntuu hyvältä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti