lauantai 14. lokakuuta 2017

Arjen parhaat

Nyt on ollut paljon sateisia päiviä eli ei ole pahemmin ulkohommia tullu tehtyä. Vielä pitäisi omenat kerätä, haravoida ja muita pieniä juttuja kuten pihavalaistusta miettiä ja autotallin järjestäminen. Minä ainakin tykkäisin pitää autoa suojassa kun kerran sellainen mahdollisuus on. Mutta eiköhän nuo tästä vielä ehdi.
Eilen saimme nauttia ihanasta aurinkoisesta päivästä ja se sattui juuri kivasti kun lähdettiin treffeille Turkuun. Kävimme syömässä sekä leffassa. Oli ihanan piristävää käydä vähän tuulettumassa ettei tultaisi vain mökkihöperöiksi.
Tänään mullakin on vapaapäivä ja aamusta jatkoin sisustusprojektiani sisätiloissa. Vaihdoin hieman huonekalujen järjestystä olohuoneeseen. Nyt huone on paljon avarampi ja viihtyisämpi. Vielä olisi tarkoitus ripustaa ryijy(!) seinälle. (Huutomerkki siksi, koska enpä olisi ikinä uskonut tämän päivän koittavan, että sisustan ryijyllä kotiani 😄)
Sain iskältä pari ryijyä, joista toisen on iskä itse tehnyt joskus kymmeniä vuosia sitten!


Eräänä aamuna lenkin varrelta..

Tällä viikolla olen myös aloittanut uuden hyvinvointiohjelman, kun sain mahdollisuuden liittyä Your Choice Valmennuksen-asiakkaaksi. Sain heiltä henkilökohtaiset treeni- ja ruokavalio-ohjeet. Ohjelma ei ole mikään dieettivalmennus, vaan se ohjaa pysyvään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. On ollut innostavaa tehdä kotitreenejä sekä myös uutta saliohjelmaa. Ruokapuolella nyt entuudestaan jo suosin terveellisiä ja monipuolisia reseptejä. Sallin kuitenkin herkuttelun kun tilaisuus sen vaatii. Eilen esim syötiin Niskassa peltileivät eli pitsat sekä syötiin irtokarkkeja leffassa. Tänään vapaapäivänä tein meille ruuaksi nachovuokaa, joten osataan kuitenkin ottaa rennosti myös.


Mietiskeltiin myös ensivuoden lomia ja reissuja tässä äsken ja vähän extempore varattiinkin matka lämpimään ensi kevääksi! Lähdetään viikoksi Kanariansaarille. Otettiin syrjäseudulta astetta parempi hotelli tarkoituksena sieltä tehdä pieniä päiväreissuja esim Teiden vuoristoon, Play de Americasiin ja muuten sitten vaan nautiskella ja rentoutua. 
Mulla on ollut vähän työhuolia joten on ihanaa ja helpottavaa kun on mitä odottaa :) Ei mitään vakavaa töissä, mutta on tullut sellainen olo että voisi taas katsella jo uusia tuulia.
Kovin pitkää ei tarvitse maisemanvaihdosta hetkellisesti odottaa, sillä lähden kolmen viikon päästä jo kuudennen kerran Thaimaahan! Hieman huvittaa lähteä taas Thaikkuihin, kun aina sanon että nyt tää maa on jo niin nähty, että ei tänne enää. Silti sieltä itseni aina löydän. No, se on niin helppo ja turvallinen maa matkustaa yksinään ja onhan tuleva reissu kuitenkin jotain mitä en ole aiemmin tehnyt, eli lähden joogaamaan sinne. Viisi päivää vietän pienellä saarella joogaretriitillä ja muutaman päivän sitten Phuketissa ihmisten ilmoilla.  


Loppuvuoden suunnitelmissa reissun lisäksi on parit messut, hotelliyöpyminen ja vanhanajan illallinen Mustion linnassa, Markun synttäriyllätys, heppatyttöjen pikkujoulut sekä parin päivän joogaretriitti vuodenvaihteessa. Sekä tietysti joulunvietto <3 Näin se aika taas rientää.

Joogatila vintillä
Sisu ja syksy
Poron sarvet Lapin reissulta


2 kommenttia:

  1. Voi ei, miten nätti joogahuone! Tommosen pikku nurkkauksen tarvitsisin kotiini myös. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      On kyllä huippua kun on oma jooganurkkaus kotona :)

      Poista