lauantai 2. joulukuuta 2017

Rauhallinen aamu

Makoisat ja pitkät yöunet, rauhallinen aamulenkki Sisun kanssa sekä hitaasti nautittu aamiainen. Ihana lauantai on lähtenyt käyntiin. Kaksi päivää uudessa työssä takana ja oon kyllä niin tykännyt! Ei edes että eilinen vierähti miltein kellonympäri ennen kuin päivä päättyi saanut harmistumaan. Illalla menimme silti vielä perjantain perinteiselle avantouinnille ja saunaan lammelle. Ja nyt on koko viikonloppu aikaa vain rentoutumiselle.
Markulla on oma harrastus aina näin lauantai aamuisin, joten saan nauttia myös hetken yksinolosta.

Vihdoin on selätetty marraskuu ja kuinka sattuikaan eilen joulukuun ensimmäinen päivä ja saimme valkean maan. Ihanaa. Tosin kuulin huhua, että huomenna se jo sulaa pois... 
Työt ovat tosiaan alkaneet ja hiljalleen alan oppimaan. Eka päivä meni lähes kokonaan kaikenmaailman tietoteknisten juttujen parissa mutta eilen olin jo kentälläkin aamusta. Loppupäivän olin Helsingissä hakemassa työautoni sekä tutustumassa pääkonttoriin. Oikein mukavan oloista porukkaa firmassa kyllä työskentelee. Ihan huippua! 

Joulukuu tulee varmasti vierähtämään nopeasti kun on kaikenlaista tohinaa ja tapahtumaa. Huomenna menemme jo joulukirkkoon kun vanhassa lapsuudenpitäjässä pidetään perinteinen joululaulutilaisuus jonka jälkeen tarjotaan joulupuuroa. Sieltä saa hyvän fiiliksen joulun odotukseen.
Itse joulun vietosta emme vielä ole täysin päättäneet, mutta voi olla että ei tänä vuonna pohjoiseen päästä lähtemään minun lyhyeksi jääneiden vapaiden takia. Suunniteltiin siinä tapauksessa pientä yön yli jouluvaellusta jossain näillä main. Yöksi mentäisiin autiotupaan että minäkin tarkenen. Olisi sekin erilaista mutta tunnelmallista joulunajan viettoa. Aattona oltaisiin kuitenkin kotona ja syötäisiin jouluherkkuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti