sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ravintola Kaskis

Eilen menimme Markun synttäreiden johdosta syömään ehkä Turun kuuluisampaan ravintolaan Kaskikseen. Kaskis on tunnettu monen kuukauden jonoista sekä Turun ainoasta Michelin tunnustuksen saaneesta ravintolasta. 
Odotukset olivat siis korkealla. Eikä alku ainakaan pettänyt. Alkupalat maistuivatkin taivaallisilta mutta loppua kohden jotenkin maku hiipui. Molemmat pääruuat sekä jälkkäri eivät enää tehneet yhtä isoa vaikutusta vaikka tottahan toki ruoka hyvää oli. 
Mutta hieno kokemus kaikenkaikkiaan sekä muutenkin oli ihana viettää iltaa kaksistaan hienossa ravintolassa syöden. Ja sain myös yllätettyä Markun. 
Eikä se loppujen lopuksi niin kovin kallista ollut, varsinkin kun minä tykkään uusista elämyksistä ja kokemuksista joten niihin suostun rahaa laittamaankin. Mutta siis noin 160 euroa yhteensä, sisältäen kahdelle kuuden ruokalajin menun sekä alkuglögit sekä yhdet alkoholittomat ruokajuomat. Tällä kertaa jätimme viinipaketin juomatta koska a) olimme autolla sekä b) olen vieläkin edelliskerran viininjuomisen jäljiltä nollatoleranssissa alkoholin suhteen 😄 
Kaskis

Tänään vietetään päivää rennosti kotona, minäkin nukuin puoli yhdeksään mikä on todella harvinaista mutta mikäs siinä, varsinkin näin talvisaikaan. Oli kiva lähteä lenkille heti noustuaan kun olikin valoisaa. Eilen satoi vettä lähes koko päivän kaatamalla, nyt se on muuttunut räntäsateeksi joten maa on paikoitellen valkea. Tuulista tosin on mutta se ei haittaa kun päivällä meinaamme mennä kotaan grillaamaan pororyynimakkaraa. Siellä kelpaa olla tuulensuojassa ja tunnelmoida tulen äärellä.

Eilen askartelin joulukoristeen havuista, jäkälästä ja kanervista ilostuttamaan keittiön pöydälle. Minusta siitä tuli ihan hauska ja se tuo kivasti tunnelmaa. Ja oli kyllä nopea ja yksinkertainen tehdä.  Joulukuusesta en oikein tiedä vielä tuleeko laitettua. Ehkä ei kun on noita vilkkaita elukoita pyörimässä. Nyt meillä on sellainen minikokoinen olohuoneen sohvapöydällä jonka alla meillä on jo muutamia paketteja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti