perjantai 19. tammikuuta 2018

Arkikuulumiset

Päivät ovat olleet melkoisen täysiä kuluvalla viikolla kun jokaisen työpäivän päätteeksi on ollut jotain muuta kuin että olisi vaan ajellut kotiin. Ensinnäkin mun auto. Huvittaa oikein kun nyt en sitä edes käytä juuri mihinkään niin silti olen saanut käytettyä rahaa enemmän varmaan mitä olisi bensoihin tässä ajassa mennyt mitä se on seisonut pihalla. No, jarrurempassa se on ollut tällä viikolla, mutta pakkanen oli aiheuttanut hieman lisäyllätyksiä. Sitten kun hain sen huollosta, huomasinkin pari uutta vikaa joten taas on korjaamolle aika varattu. 
Olin myös yksi iltapäivä kaverin luona kylässä samalla kun maakuntamatkailin työn puolesta. Niin ja samana päivänä käytiin Markun kanssa lounastamassa thai-buffassa kun satuin olemaan hänen työpaikan lähellä. Luulen että tästä tulee ihan tapa, aina kun olen niillä main keikalla mennäänkin yhessä syömään :)

Keskiviikkona olin toista kertaa sisustuskurssilla. Se on ollut yllättävän piristävää keskittyä johonkin uuteen asiaan. Tällä kertaa piirsimme millimetripaperille olohuoneen pohjakuvan, josta olin ottanut mitat. Seuraavalla kerralla alamme hahmottamaan pohjaan myös huonekaluja oikeassa mittasuhteessa. Sen jälkeen kun pohjatyöt on tehty, kuva väritetään mahdollisimman aidon oloiseksi sekä tehdään myös vastaavanlainen huoneen yhdestä seinästä. Visioita huoneen tyylistä on edelleen vaikka miten monta, mutta saas nähdä millaiseen ratkaisuun lopulta päädyn. 
Sisustuksesta tulikin mieleen, että saatiin uusi liesi myös tällä viikolla. Meillä oli sellainen vanha hidaslämpöinen valurautaliesi mutta nyt on hieno keraaminen ja vieläpä mustan värinen! Sopii hienosti tuonne tuvan nurkkaan. Nyt lämpenee aamupuurot huomattavan nopeammin 😄

Mutta nyt vihdoin on perjantai ja viikonloppu edessä. Tänään tulin hieman kiirellä kotiin kun Sisu lähti huomiseen asti kasvattajan luokse, kun hän vie Sisun ihka ensimmäiseen koiranäyttelyyn! Mielenkiintoista miten Sisu suuressa maailmassa pärjää. On varmaan ainakin innoissaan hoitokodistaan missä on paljon muita koiria riehumassa. Näyttelystä olen ihmeissään jos se sujuu hyvin, ilman että Sisu jää toljottamaan mihinkään tai antaa näyttää hampaat mutta aavistan että kasvattajan kokemuksen turvin Sisu suorituu näyttelystä mallikkaasti.
Me puolestaan hyödynnämme koiravapaan lähtemällä Helsinkiin pienelle päiväretkelle. Käydään matkamessuilla sekä syömässä Taco Bellissä. Ensin mietittiin jos olisi jo tänään lähtenyt ja oltaisiin oltu yötä uudessa Clarion-hotellissa, mutta päädyttiinkin viettämään rentoa koti-iltaa. Lähdetään kohta perinteiselle perjantai-illan avantoreissulle jonka jälkeen tehdään iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Äsken tulin pitkältä lenkiltä ja ihastelin hienoa lumimaisemaa kun täälläkin on nyt pari päivää sadellut mukavasti lunta. Kivaa :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti