maanantai 26. helmikuuta 2018

Kolmen ruokalajin illallinen kotona

Eilen kun palailimme Savojärven hiihtoretkeltä kotiin, saimme idean tehdä kolmen ruokalajin illallisen kotona, ihan muuten vaan. Olin jo aikaisemmin ostanut kaupasta cheddarjuustokeiton ainekset josta oli tarkoitus tehdä päivän ruoka. Mutta jotenkin tuli ajatus että se olisikin täydellinen alkukeittona niin poikettiin kyläkaupan kautta jossa sattuikin olemaan naudan chateubriand sisäfilepihvit -30% tarjouksessa joten nämä yhdistettynä kaapista löytyneiden bataatin, kesäkurpitsan ja paprikan kanssa saimme pääruuan. Kaupasta otimme vielä vaniljajäätelöä jälkkäriksi, johon sopi mainiosti pelkästään pohjoisesta tuliaisena saatua lakkahilloa päälle.  Ja tadaa, näin saimme helposti ja edullisesti herkuteltua ravintolatyyliin ihan kotosalla 😄
Ja pakko vähän kehua.., en ole koskaan aiemmin tehnyt niin maukasta ruokaa kuin mitä se juustokeitto oli. Ihan sairaan hyvää ja maistui kuin olisi ollut paremmassakin ravintolassa konsanaan. Pihvit olivat myös niin buenot.
Kiva extra tämä kokkailu vielä muutenkin niin mukavaan päivään :)

Näyttää tylsältä mutta taivaallisen hyvää...
Cheddarkeitto pekoni höysteellä

Tänään on viikko lähtenyt kivasti käyntiin, kävin töiden jälkeen katsastuttamassa autoni mikä meni läpi eikä ollut mitään huomautettavaa sekä pienen tauon jälkeen menin salille tekemään treenit. Tänään olikin sopivasti pilvinen päivä niin ei jäänyt harmittamaan kun ei ehtinyt ulkoilemaan mutta huomiseksi on luvattu taas pelkkää aurinkoa joten peltoladut kutsuvat töiden jälkeen.
Loppuviikosta onkin tiedossa Helsingin messukeskuksessa Go Expo-messut minne olisi tarkoitus perjantaina mennä sekä viikonloppuna elämäni ensimmäinen yön yli-talvivaellus olisi luvassa! Hurrrr....
Vielä viikonlopun fiilistelyä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti