lauantai 3. helmikuuta 2018

Kotikissana tapettipohdintaa

Nyt minä vuorostaan vietän viikonloppua kotona yksikseen vain karvakaverit seurana kun Markku lähti vaellusreissulle kavereiden kanssa. Mutta ei hätää, minä nautin myös omasta ajasta. 
Eilen aloitin rennon viikonlopun perinteisesti sauna&avanto reissulla, olo oli jälleen niin raukea tämän jälkeen. Iltapalaksi tein ruisleipäpitsaa ja lämmintä kaakaota. Ajattelin, että en aio tehdä mitään ihmeellistä tänä viikonloppuna. Ihanaa kun osaa nykyisin ihan vain olla, ilman että ottaa paineita tekemisestä. Kenties hiihtämään menen kun meillä on lunta taas ihan mukavasti ja niin... Hernekeittoa ja lättyjä aion tänään tehdä ruuaksi. Laitoin eilen jo herneet likoamaan kattilaan. En ole siis ikinä ennen tehnyt hernesoppaa alusta asti itse vaan aina ostanut tölkissä. Ja taas saa hyödynnettyä joulukinkun jämät pakkasesta.

Aamulenkin jälkeen lämmittelyä <3

Nyt kun on aikaa olla ihan vain joutilaana, aloin selailla tapettikuoseja netistä. Minullehan on siis vihoviimeistä hommaa netissä "päättömästi" surffailu koska en vain jaksa sitä loputonta tietotulvaa mitä siellä on. Olen ehkä hieman poikkeava "nuori" tässä suhteessa 😄
Mutta! Eihän siinä mennyt kuin vajaa pari tuntia etsimisessä ja taisin löytää juuri oikeat tapetit. Olen jo vähän ollut tuskissaan niiden suhteen kun ei ole millään tullut (kaupassa) vastaan sitä oikeaa. 

Mielessäni on vaihdellut perinteisen rintamamiestalon värikkäistä  kukkatapeteista johonkin ajattomampaan ja yksinkertaisempaan. Koska vaikka ne kukkaistapetit olisivat vanhaa kunnioittaen tosi hienot, ovat ne myös riski siinä että sellaisiin kyllästyy tosi nopeasti ja muu sisustus on hankala toteuttaa. 
Siksi päädyin etsimään jotain ajattomampaa mutta kuitenkin että tapetissa olisi jotain särmää. Haluan eläväistä ja boheemia tyyliä kuitenkin hillityllä maulla ettei mene liian rönsyileväksi. Väri melko simppeli jotta kalusteilla ja tekstiileillä saa vaihdeltua sisustusta helposti.
Vintin makuuhuoneeseen saa taas tulla värikäs ja rohkea sisustus koska siellä vaan nukutaan niin silloin voi irrotella sisustuksessa enempi 😄 
Sinne olen visioinut Vallilan Trollskogen-tapetin, mikä luo tunnelmallista metsämaisemaa ja väriä makkariin. 
Olohuoneeseen löysin Sandbergin Rost mallistosta eläväisen ja ajattoman tapetin joka mielestäni on helposti muulla sisustuksella muunneltavissa. 
Ainakin nyt nämä kuosit herättävät positiivista suuntausta. Katsotaan vielä mitä Markku meinaa sisustusvimmastani :)

Mutta nyt kyllä tuntuu että tämän muutaman tunnin koneen äärellä oleminen saa riittää ja pää kaipaa tuuletusta joten ulkoilemaan mars!

Makuuhuoneen tapetti-idea, Vallila

Ja olohuoneen, Sandberg
Tapettien kuvat täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti