sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Laskiaissunnuntai

Oi joi, vuoden paras päivä taas tänään. Laskiaispullapäivä😄 Markku jo aamulla oli pullataikinaa väsäämässä kun tulin ulkoilemasta ja nyt ollaan jo yhdet muhkean herkulliset pullat syöty. Tunnelman lisäämiseksi sytytettiin grillikotaan tuli ja siellä tulen loimutessa nautittiin ekat pullat. Tokat tulee varmaan syötyä myöhemmin ruuan jälkeen jälkkäriksi. Valmistumassa parhaillaan onkin oikein perinneruokaa, nimittäin karjalanpaistia. Sen kylkeen kokeillaan sitten vähän eksoottisempaa, eli bataattimuusia.
Muuten tämä päivä onkin ehdottomasti pyhitetty ihan vain oleilulle! Takana on melkoinen viikko ja vasta tänään on ehtinyt hengähtää.


Eilen lähdimme koko päiväksi Himokselle laskettelemaan nyt kun tänä vuonna emme mene perinteisesti Rukalle. Himos yllättikin minun makuuni olemalla riittävän iso mutta kuitenkin sen verran pieni että ei jännittänyt! Rinteitä mielestäni ihan riittävästi eikä liikaa kanssa laskijoita. Eikä matkakaan lopulta ollut sinne kovin pitkä vaikka se aluksi huolestutti kun kerran olen ihan riittämiin tällä viikolla jo autossa istuskellut.
Vietin nimittäin Helsingissä koulutuksessa torstain ja perjantain ja en voi käsittää miten hesalaiset jaksavat niitä ruuhkia päivästä toiseen! Ihan uskomatonta. Mulle tuli niin sellainen olo, mitä kauempana asun pääkaupunkiseudulta, sen parempi 😄 Tosin, huomenna aamusta taas köröttelen sinne kolmeksi päivää..

Kouluttaudun työssäni monipuolisesti eri tehtäviin jota yritys jossa työskentelen tarjoaa. Minulle se sopii erittäin hyvin koska mitä laajempi työnkuva on, sen paremmin viihdyn työssä. Työt jatkuvat edelleen hyvin itsenäisinä ja olen huomannutkin että esimerkiksi ongelmanratkaisutaitoni ovat kehittyneet. Olen myös niin tyytyväinen työni aikatauluttamisesta josta saan pääasiassa vastata itse ja olenkin sen vuoksi onnistunut sisällyttämään viikkooni aina keskiviikko aamuisin joogatunnin ennen työpäivän aloitusta.
Miten erilaiselta päivä tuntuukin kun sen aloittaa hitaasti ja rauhallisesti :)

Sanoin Markulle jos joskus perustan leipomon, palkkaan hänet leipuriksi sinne!
On se niin hyvä pullantekijä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti