sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Ystävänpäivän treffit

Meille on muodostunut perinne viettää aina (noin) ystävänpäivänä yllätystreffejä vuoronperään. Viime vuonna minä järjestin maastoratsastuksen laskiaispullineen, joten nyt oli Markun vuoro järjestää ylläri. Tällä kertaa ei vuorossa ollut mitään extremeä mutta kuitenkin superiloinen yllätys kun minut vietiin syömään jo kauan toivomaani paikkaan, eli Viikinkiravintola Haraldiin. Ja koska samalla aina juhlistetaan vuosipäivää (vaikka se ei nyt ihan kohdille osukaan) niin pitäähän teemana olla ehdottomasti romanttisuus. Ja Haraldissa se toteutui Rakkauspaketti-menulla <3 
En ole aiemmin käynyt tuolla syömässä ja koska kyseessä on teemaravintola, on hinku ollut kuitenkin kova ja nyt sitten vihdoin tämä toteutui.
Ravintola oli hienosti puettu viikinkiteemaan ja menut sopivat kivasti siihen. Ruoka maistui ja seura tietysti mitä parhain. 
Ensi vuonna on sitten taas mun vuoroni järkätä jotain. 

Alkupalat

Koko viikon odotinkin kuin kuuta nousevaa tätä viikonloppua. Olin keskiviikkoon asti Helsingissä koulutuksessa joten on ollut poikkeava viikko. Iltaisin siellä tuli käytyä kaupoilla, Ikeassa sekä myös ulkoilemassa luontopoluilla. Yllätyinkin miten upean reitistön löysinkin Itä-Helsingistä. Se piristi paljon hotellielämää.
Huomiseksi pitää sinne taas ajella mutta kenties se on jo viimeinen kerta tältä erää. Kaikki riippuu läpäisenkö tentistä... Olen nimittäin päntännyt tuholaistorjuntaa, mikä on myös yksi osa-alue mitä työpaikallani tehdään. Enpä kyllä ikinä olisi uskonut että sellaistakin tulen vielä tekemään mutta se on tosiaan vain pieni osa minun hommaa. Pääasiallinen työni on kuitenkin hygieniapuolella. 
Toisaalta, ei siitä tietämyksestä ja osaamisesta todellakaan haittaa ole kun täällä maalaiskodissa asutaan. Olihan täällä talossa runsaasti hiiriä kun muutimme, joten jos jotain tuholaisia täällä vilisee joko sisällä tai ulkona, niin ei hätää. Minä hoidan 😄

Tänään ollaan nautittu aurinkoisesta säästä perinteisellä peltohiihdolla. Sukset vaan jalkaan pihalla ja suunta pelloille. Olihan se vähän hidasta ja raskasta kun ei hankikantoa ole mutta enemmänkin tuli otettua se fiiliksen kannalta. Ja vitsit, miten piristävää kun aurinko möllöttää täyttä häkää kirkkaalta taivaalta. Sai kyllä aimo annoksen energiaa alkavaan viikkoon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti