sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

No nyt alkoi kevät!

Tänään tunsin kevään ensimerkit kun aamulla ei pakkanen kipristänyt nenänpäätä ja kun päivällä lenkillä ollessa kura vaan roiskui jaloissa. Aurinko on myös herättänyt pisamat hereille poskipäissäni ja piste ii:n päälle oli kun kelloja siirrettiin viime yönä. Tänään päivä on pitkälle valoisa ja ei auta kuin hyvästellä talvi tältä erää ja siirtää katseet kohti kesää!
Paitsi... pääsiäisenä saamme vielä nauttia lumesta, lumesta ja lumesta. Ihanaa :)

Eilen läksimme jälleen ahertamaan metsähommiin ja tällä kertaa otettiin trangia mukaan jolla keittelin lounaaksi hernesoppaa. Pake toi mukanaan taas pullat ja kaffet sekä perunapiirakoita. Ai autuutta mikä fiilis ruokailla metsän siimeksessä ja varsinkin kun on ensin reippailut mukavasti keräämällä puita. Ah, niin tykkään. 

Päivän aherruksen jälkeen läksimme Markun kanssa kaverini luokse. Ollaan siis ihan lapsuudesta asti kaverini kanssa tunnettu ja oli kiva kun hän kutsui meidät viettämään iltaa ja saunomaan. Myös hänen miehensä on kotoisin pohjoisesta, joten miehillä kyllä riitti puheenaihetta 😄
Keksittiin myös jos suinkin vaan kaikkien aikataulut natsaavat, poikkeamme meidän tulevan kesän Lapin reissulla heidän mökkisaarella Inarinjärvellä. Kuinka siistiä! Samalla kenties onnistunee haaveeni käväistä Saariselällä. 

Oon muutenkin taas ihan intona suunnitellut ja haaveillut tulevista reissuista, niin Suomessa kuin reppureissusta maailmalla. Lomia ei tosin paljoaa ole mutta kun malttaa pistää hieman säästöön joka tilistä, voi sitä viettää jonkinverran palkatontakin lomaa. 

Kenties viimeiset lumikuvat tältä talvelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti