sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Viikonlopun parhaat palat

Onpa ollut jokseenkin tapahtumarikas viikonloppu mutta silleen hyvällä, rauhallisella tavalla. Perjantaina hääräiltiin taas pienen tauon jälkeen talorempan parissa. Minä maalailin loput rännit ja Markku taloa. 
Nyt on ollut vielä ihan uskomattoman kesäiset kelit, joten on ollut ilo puuhastella ulkosalla. Tänäänkin tuntui että aurinko suorastaan polttaa kun oli niin kuuma.
Maalailuhommien jälkeen tehtiin hyvää ruokaa, sisäfilettä sekä nautiskeltiin pullollinen shampanjaa!
Ei kuitenkaan ihan syyttä suotta kuohuvaa, vaan juhlistettiin Markkua työpaikan vaihdoksesta.


Lauantaina päivällä lähdettiin pitkästä aikaa Turkuun, käytiin vähän kaupoilla sekä tutustumassa uuteen lajiin, Taiji:in. No, voitin Facebookissa liput kyseiselle tunnille niin olihan se mukava päästä hyödyntämään voitto :) Thaimaassa tosin joogaretriitillä kyseistä lajia joka aamu auringon nousun aikaan rannalla harrastettiin.
Syömässä tottakai ulkona käytiin kun kerta Turkuun asti mentiin, joten oikein kiva treffipäivä oli.

Eilen myös vietettiin Nuku yö ulkona päivää, ja koska asia minua hieman kaiversi, keksin mennä pihalle yöksi nukkumaan riippumattoon. 
En aiemmin ole yötä riippumatossa vielä viettänytkään ja tarkoitus on ollut kokeilla, niin tässä tuli oiva tilaisuus siihen. Vähän epäilytti miten nukun, mutta ajatusta helpotti kun tiesi mahdollisuuden kavuta omaan sänkyyn jos uni ei tule.
Mutta vielä mitä. Paras yö ikinä! Oli todella mukava nukkua. Ei kolotuksia tai puutumista niinkuin yleensä teltassa tai laavulla. Ihana oli olla käpertyneenä lämpöiseen makuupussiin ja nuuhkailla raikasta ulkoilmaa sekä kuunnella naapurin kuivurin tasaista hurinaa.
Yö tosin oli myöskin hyvin lämmin joten tämä oli mukava aloitus riippumatto unille.
Innostuin kyllä sen verran, että ehdottomasti hankin oman riippumaton tuleville retkille :)

Mörkö tuli aamulla herättämään
Superkiva nukkua!

Tänään taas läksimme sienimetsälle! Ihan ei ominpäin kuitenkaan koska kummallakaan ei sienituntemusta yhtään ole mutta siis opastetulle sieniretkelle osallistuimme. Häkellyin ihan kuinka valtava määrä eri sieniä sitä onkaan mutta paras tapa on tietysti aloittaa niistä tutuista ja turvallisista. Saimmekin saaliksi ihan kivasti kanttarelleja, herkkutatteja sekä koivunkantosieniä. Näistä on helppo lähteä liikkeelle kun ominpäin mennään.

Eri sienilajeja..


Lauantain liikuntatreffit :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti