maanantai 26. marraskuuta 2018

Ensilumi ja uneton yö

Mieletön yllätys kun yön aikana meille tuli ensilumi! 
On niin kaunista nyt ja valoisampaa ulkona. Lumi olikin jo niin kaivattu.
Vaikka kirjoitinkin eilen hitaammasta elämästä ja siitä kuinka se on vaikuttanut positiivisesti, on mulla kuitenkin nyt yli viikon ajalta hieman huonosti nukuttuja öitä takana. Ei se siis tästä tietenkään johdu mutta alkuun jouduin miettimään tosin, mistä nyt yht´äkkiä taas tämä tämmöinen johtuu kun koko syksy on ollut unien suhteen ihan parasta aikaa.

Viime yö meni jo niin huonosti, että tuli jo ihan deja vu mieleen kolmen vuoden takaisesta malarialääkkeen aiheuttamasta häiriöstä. Nimittäin, sain nukuttua kahdessa erässä max kolme tuntia, ja puoli kahdelta luovutin sängyssä makoilun ja tallustin alakertaan vintiltä. Yritin lueskella, ottaa särkylääkettä ja vaikka mitä. Mutta ei.
No, sain kuitenkin ihastella lumisadetta mikä koko yön ilostutti.

En ole lääkärillä käynyt, mutta epäilen että mulla on molempien ranteiden hermot pinteessä tms. Oireet viittaisivat jokseenkin näin. 
Joka tapauksessa, molemmissa käsivarsissa ja ranteissa tuntuu jatkuvasti epämiellyttävää tunnetta. Puutumista ja kuumottamista, enkä millään löydä asentoa jossa olisi hyvä nukkua ja joudun jatkuvasti kääntyilemään. Eipä siinä sitten nukkumaan oikeen pysty. Pitänee nyt seurailla ja koittaa kotikonsteja vielä ennen kuin menee lääkärin puheille. Ehkä se menee "levolla", lääkkeillä ja hieronnalla ohi.

Mitään hermoromahdusta en ole (vielä) saanut. Tänäänkin ihme ja kumma, jaksoin ihan normaalisti töissäkin. Plus olen niin tottunut oikuttelevaan unenlaatuuni jo iät ja ajat, joten eipä tässä mitään uutta ole. Vaikka toki jo olinkin haltioissani syksyn unenlahjoistani. Mutta enköhän ne vielä takaisin saa.
Katsotaan nyt kuinka ensi yönä käy..😄
Piristyksenä kuitenkin ihania lumikuvia tältä päivältä <3

Niin kauniilta näyttää punainen mökkimme lumen keskellä
Sisulla ei enää korvat palele
Yön pimeinä tunteina kävin myös ulkoilemassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti