sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Lempihetkiä viikonloppu täynnä

Pääsin viettämään kokonaisen viikonlopun ihan yksinään kun Markku lähti poikien kanssa vaellusreissulle ja Sisukin lähti hoitoon.
Ei mun tarvinnut paljoa miettiä miten viikonloppuni vietän, eli tein kaikkea mun omia lempipuuhia.
Perjantaina iltahölkkäilyn jälkeen lähdinkin saunomaan ja kylmäkylpyjä ottamaan. Hauskaa oli tällä kertaa se, että meillä olikin sekasauna kun miesten sauna oli rempassa, joten lauteilla olikin uusia juttukavereita.
Sattui myös naapurin vanha isäntä, ketä tuossa yksinään elelee, olemaan samaan aikaan. Tietenkin utelin ummet ja lammet mitä ennen vanhaan täällä ollaan puuhailtu ja kävi myös ilmi, että hän tunteekin paljon sukulaisiani Tarvasjoelta ja jopa iskän. Hauska yllätys ja jälleen, pieni on maailma :)

Mieletön päivä poluilla :)

Saunomisen jälkeen tein iltapalaksi suosikkiherkkuani, eli ruisleipäpitsaa ja katsoin leffan. Talon olin jo lämmittänyt molemmat uunit aiemmin, joten oli niin ihana vain olla ja nauttia lämpöisestä kodista.
Tuosta leffasta tuli mieleen, että kun eilen yritin katsoa telkkarista jotain, niin olen varmaan jotenkin erilainen kuin valtaväestö, mutta vaikka selasin kaikki Netflixit ym lävitse, en vaan löydä mitään katsottavaa. Kun aina kuulee sanottavan että "muuta ei tarvii kuin Netflix".. 
Siis joo, Gilmoren tytöt on ainut mitä sieltä katson, ja sen sitten valkkasin eilenkin 😄
Mutta myönnän, tykkään katsoa vain hömppää, kuten Maajussit, Ensitreffit alttarilla jne..


Lauantai aamuna tein herättyäni pitkän aamujoogan sekä aamujumpat. Jätin kävelyt välistä kun mielessä oli lähteä kuitenkin retkeilemään päivällä. 
Lempipuuhaani on myös siivoaminen, joten siivosin huushollin ennen kuin lähdin.
Tein tosi simppelin retken, otin vain makkarapaketin ja tulitikut taskuun ja suuntasin Kurjenrahkalle.
Kiersin Savojärven reitin, puolessa välissä pidin nuotiopaikalla evästauon. 
Olin yllättänyt ettei ketään muita sattunut olemaan juuri silloin siinä, joten sain rauhassa sytytellä tulet. 
Hetken päästä sain kuitenkin juttuseuraa ja olihan siellä siis runsaasti porukkaa ulkoilemassa kun sattui olemaan ihan täydellinen ulkoilupäivä.


Illaksi halusin vielä jatkaa retkitunnelmaa ja paistoin lättyjä meijän kodalla.
En olekaan aiemmin siellä yksinään ollut, joten jänskäsin tulien sytyttämistä mutta hyvinhän tuo syttyi ja sain tehtyä niin rapeita lättyjä.
Päivästä jäi kyllä niin hyvä mieli ja illalla oli mukava mennä nukkumaan.

Tänään olen jälleen päiväni aloittanut joogalla sekä aamulenkillä. Tein mustikkapiirakkaa kohta kotiin saapuvalle reissusta rähjääntyneelle Markulle sekä myös yksi vanha tuttuni tulee kyläilemään tänään joten oli monta syytä leipoa herkullista piirakkaa. Mustikkaan päädyin siksi, kun muistaakseni en tänä syksynä vielä ole sitä edes tehnyt.
Illalla varmaan laitetaan sauna päälle ja oleillaan vaan.

Nuotio on rauhoittavaa katseltavaa
Lempihetkiä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti