perjantai 2. marraskuuta 2018

Oi ihana marraskuu

Päätin, että ei tämä marraskuu sen kummoisempi kuukausi ole kuin muutkaan, ellei siitä sellaista tee. Eli keskityn pelkästään kaikkeen hyvään ja positiiviseen, niin hups vaan, ei ehdi miettiä liikaa pimeää, märkää ja harmaata kuukautta.
Iloisia ja hyviä juttuja olen jo ehtinyt paljon tekemäänkin, nimittäin ensimmäiset joululahjat on jo ostettu ja paketoitu! Yllätin itseni oikein. Ja kyllä, on se paljon mukavempaa touhua kun kaupoissa ei ole vielä ryysistä!
Myös joulukoristeet on hiljalleen tekemässä tuloaan, kyhäsin jo tonttuoven piristämään ja muistuttamaan tulevasta joulusta 😄 
Ja perinteisen joulupukkisuklaan olen ostanut, sekin on aina jäänyt viime tippaan, niin että koko pukki on saattanut olla jo loppu kaupoista. Ja glögikauden taidan korkata tänä viikonloppuna!
Tonttuovi on kyhätty lipaston päälle ettei Sisu syö sitä


En sentään vielä tämän enempää ole hullaantunut jouluvalmisteluista mutta enköhän minä jossain vaiheessa taas jatka.
Odottelen tässä pari tilaamaani juttua olohuoneeseen, jolloin pääsen vihdoin jatkamaan sen huoneen sisustusprojektia.
Siinä samalla tulee varmaan jotain pientä jouluista laitettua taas.
Ajattelin että sohva saa lähteä olohuoneesta kun kerran meillä on erikseen huone, jossa on sohva ja teevee, niin mitäpä sellaisia kahta tarvitaan. Varsinkaan kun tuon huoneen sohvalla harvoin edes loikoillaan.

Muita piristyskeinoja marraskuulle on ehdottomasti se, kun olen jälleen alkanut taas tekemään hiukan hierontahommia. Tykkään vaan niin mahottomasti siitä, että se jos mikä tuo iloa pimeneviin iltoihin!
Ja samalla tulee tutuiksi "naapureiden" kanssa :)
Vintissä on hyvää tilaa pitää hierontapöytää esillä sekä jonkinverran teen myös kotikäyntejä tarvittaessa.

Tänä vuonna en aio myöskään masentua pimeistä lenkeistä, vaan hymyillen ulkoilen pimeässä (ja sateessa) aamuin illoin. Tosin Sisu ei ole samaa mieltä, hän voisi vaan viettää aikaa köllötellen puuhellan edustalla. Ja jos oikein paha koiranilma on, saa Sisu suosiolla jäädäkin sisälle.
Tilasin sille kyllä mittatilaustyönä tehdyn tuubipipon, etteivät korvat palellu kun pakkaset ilmaantuvat.
Tassuihin tuskin on mitään toivoa saada mitään lämmikettä, on se sen verran herkkis käpälistään 😄

Eiköhän perjantaisauna ja uinti kutsu, joten viikonlopun viettoon :)
Eipä muuten ole mitään suunnitelmia tälle viikonlopulle pitkästä aikaan.., paitsi hirvenkäristystä on Markun tarkoitus meille tehdä viikonlopun herkutteluun kun käytiin paikallisen metsästysseuran hirvenlihahuutokaupassa viime sunnuntaina. Nams!

Iloiset veijarit Mörkö ja Sisu (kuva lokakuulta!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti