sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Elämyksiä ja yllätyksiä

Meillä oli ihan mielettömän kiva päivä eilen kun juhlimme Markun synttäreitä. Aamu alkoi aamiaisherkuttelulla, kun katoin pöytään karjalanpiirakoita, kauraleipää, pekonia, mansikkarahkaa, mutakakkua...
Kun vatsat oltiin saatu täyteen läksimme kohti tuntematonta, eli tällä kertaa Eerikkilän urheiluopistolle. Olin varannut meille muutamaksi tunniksi fatbiket, joilla sitten irrottelimme menemään Liesjärven upeissa maisemissa jonka kruunasi vielä ihana luminen metsä, joka ei vielä ollut ehtinyt plussakelistä huolimatta sulamaan.

Poljimme muutaman kilometrin matkan kansallispuiston kodalle, jossa vietimme evästauon. Olin varannut ryynärit tulisteltavaksi sekä jälkkäriksi pienet leivokset kuuman kaakaon kera. Kaakaoon olin myös hienosti ajatellut kermavaahto kuorrutusta vaahtokarkeilla mutta toteutus ei ollut niin hieno kuin mielikuvissani 😄 Mutta maistui silti hyvveeltä.
Reittimme kulki pitkälti pieniä metsäteitä pitkin sekä jonkinverran myös haastavammassa maastossa ja pitkospuilla. Liukas ja märkä lumi tosin antoi hieman jännitystä jyrkimmissä alamäissä mutta kumpikin selvisi kunnialla reissusta.

Ulkoilun päätteeksi oli seuraavaksi vuorossa privaatti tunnelmallinen sauna järven rannalla sekä tietysti avantouinti. Oli huippua päästä pyöräretken päätteeksi lämpimään saunaan ja lepuuttamaan lauteille. Ja aina välillä viilentymään ja virkistymään järveen. Hurjan ihanaa!
Eerikkilä kyllä ylitti odotukset ylivoimaisesti tälläisen elämyspäivän viettämiseen.  

Saunomisen jälkeen oli vuorossa vielä dinneri ja suuntasimme Loimaalle ravintola Lankoon. Perinteisesti valitsimme listalta burgerit ja hyväähän se oli vaikka teimmekin (tai ainakin minä tein..) että tuleva uudenvuoden lupaukseni on etten syö ainakaan vuoteen yhtään burgeria! Se on aika kova lupaus tälläiseltä burger fanaatikolta mutta olen tainnut syödä niitä elämäni aikana liikaa, koska nykysin niistä tulee aina huono olo. Eli siksi tämä suuri päätös 😄

Ja ai niin. Aamulla tietysti annoin lahjan ensimmäiseksi, perhokalastussetin, kun olin tuossa taannoin vaivihkaa udellut mahdollisia uusia kalastuslajeja, joita voisi ukko harrastaa.. :)

Retkitunnelmaa
Ihana rantasauna
Ja näin kivvaa meillä oli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti