torstai 14. helmikuuta 2019

Keväthangilla

Kevät tuli rymisten tänne. Viime viikonloppuna sateli vettä kaksi päivää yhtäsoittoa, joten lumet saivat kyytiä. Tai no, onhan sitä vielä esim. pelloilla hyvä kerros. 61 cm kuulemma oli tänä talvena tänne Pöytyälle lunta kertynyt. Ihan kiva määrä! Kun vertaa sellaiseen normi talveen, hyvä jos 10 centtiin päästään.
Loppuviikoksi lupaili lähemmäs kymmentä astetta lämpöä. Aikamoista.
Ihana kuitenkin kun ensi viikolla pääsen taas talven ja lumen makuun kiinni oikein kunnolla, kun seikkailen Lapissa.


Eilen kuitenkin oli mitä mahtavin ilta hiihdellä pellolla. Hanki kantaa mukavasti ja voi mielin määrin hiihdellä kun tilaa on. 
Kaunis auringonlasku ja ilta usva. Mieletöntä!
Tänään aamulla ajattelin, nyt on todellakin viimeisetkin "kaamoksen" rippeet selätetty, ja kevättä ja kesää kohden mennään.
Huh, kun muistelee marras- ja joulukuun pimeitä sadepäiviä, mutta taas niistä selvittiin!

Oon saanut viettää koko viikon itekseen kotosalla, kun Markku on ollut työreissulla Norjassa. Illat olen viettänyt rauhallisesti oleskellen vaan. Lämmittänyt kotia, käynyt ulkoilemassa Sisun kanssa ja lueskellut paljon kirjaani. Teevee on ollut ehkä puoli tuntia päällä.
Niin sekä pakannut. Paljon tosin ei pakattavaa ole, kun matkustan käsimatkatavaroilla. Olen varmasti huvittava näky sitten kentällä, kun joudun pukemaan kaikki mahdolliset toppavaatteet matkustuksen ajaksi, kun ei laukkuun mahdu. Mutta taitaa pohjoisessakin jo ilmat vähän lämmetä, ettei ainakaan paukkupakkasia ole luvassa. 

Nyt lenkille! Kivaa ystävänpäivää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti