lauantai 9. helmikuuta 2019

Minne tie vie tänä vuonna?

Ajattelin vähän kirjoitella, millaisia ideoita mulla on tänä vuonna reissujen suhteen. Ja ehkä vähän muidenkin tekemisten suhteen. Minähän olen aina kova suunnittelemaan, touhuamaan ja no, reissaamaan. Ainakin ajatusten tasolla. Toteutuksen päätös lopulta tapahtuu yleensä viime hetkillä, jos on tapahtuakseen. Mieleni kun muuttuu aina niin useasti. Mutta en pidä sitä enää huonona ominaisuutena. Teen asioita, joista pidän ja koen sillä hetkellä tärkeäksi, ja se on pääasia.

Mutta aloitetaan. 
Reilun viikon päästä lähden Lappiin Muotkatuntureille muutamaksi päiväksi. Elämyksiä, rauhaa ja luontoa, nämä asiat yleensä minua elämässäni viehättää. Ja näitä tulen varmasti tältäkin reissulta saamaan.

Maalis-huhtikuun taitteessa mahdollisesti olisi tiedossa MPK:n kurssiviikonloppua Rovaniemellä, mutta siihen olen jonopaikalla, koska olen jo näillä kursseilla käynyt, ovat etusijalla ymmärretysti uudet halukkaat.

Mutta huhtikuun lopulle on suunnitteilla pienen naisryhmän kanssa hiihtovaellusta todennäköisesti Lapissa Käsivarren erämailla.  Toteutuessaan olisi tämä varmasti unohtumaton kokemus ja myöskin itsensä ylittämistä. Toivon todella, että päästään lähtemään, mutta jotain säätöä on nyt ollut millaisen retken tekisimme.. joten jään odottamaan, että kaikki varmistuu.

Jokatapauksessa, olen kuitenkin kesällä menossa samaan paikkaan perinteiselle jalkapatikka vaellukselle! 
Minut valittiin yhdeksi jäseneksi 10 hengen ryhmään, jonka on tarkoitus vaeltaa viikossa 100 kilometriä lähtien Norjan puolelta, ja käydä huiputtamassa Halti. Ihan mieletöntä! 
Olen niin innoissaan tästä. 
Tulee olemaan super rankkaa, ja samalla super hienoa! Tähän pitää valmistautua huolella. Ei ole ihan leikin asia lähteä pitkälle erämaa vaellukselle, joten kaiken pitää olla kunnossa. 

Tämän myötä skippasin lopulta viimeisetkin ajatukset lähteä syksyllä valloittamaan Venäjän korkeinta vuorta. Mutta sen sijaan, aloin haaveilemaan "prinsessamatkasta" (eli täysylläpito plus ohjelma) Marokkoon marraskuussa jooga- ja seikkailumatkalle. Tähän on kuitenkin vielä pitkä aika, joten se jää hautumaan mielen sopukoihin. Olisi kuitenkin ihanaa joskus mennä tuollaiselle "ylelliselle" hemmottelulomalle.

Syksylle haaveilen myös osallistuvani viikonlopun mittaiselle pyörävaellukselle Ylläs-Levi akselille. Uskon, että tämän myös toteutan, ellei mitään ihmeellisempää eteen tule. 

Näiden omien reissujen lisäksi, tottakai reissataan yhdessä Markun kanssa. Myöskin on Lappi haaveita jälleen näkyvissä, ja puhetta on ollut myös ulkomaanreissusta erään lahjakortin vuoksi.
Vuoteen varmasti mahtuu myös lukuisia pieniä, mutta sitäkin ihanempia retkiä niin metsiin kuin ihmisvilinäänkin. 
Joogafestarit, Metallican konsertti, metsä- ja mökkireissut, ystäväreissut ja vaikka mitä.

Myös maalaiskotimme tulee viemään suuren osan ajasta, ja se on ihanaa. Kun kevät ja kesä tästä taas koittaa, päästään jatkamaan ikuisuusprojekteja pihamaalle. Ehkäpä ne kanat vihdoin saadaan myös 😄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti