torstai 28. maaliskuuta 2019

Heppatädit laivalla

Viime viikonloppuna olin heppaystävieni kanssa perinteisellä laivaristeilyllä Viking Gracella. Aloitimme tällä kertaa illan jo hyvissä ajoin, menemällä dinnerille sataman läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan. Näin iltakin tuntui huomattavasti pidemmältä ja ehdittiin aloittaa höpinät heti.
Ja iloa, naurua sekä kommelluksia oli tämäkin reissu täynnä. Unohtamatta hyvää ruokaa, juomaa, kylpylää sekä illan jammailua tanssiravintolassa.
Jopa minä jaksoin pysyä hereillä kahteen asti! Vaikka rytmini onkin ollut jo pidempään 21-22 nukkumaan, ja aamulla viiden kuuden maissa hereille.

Aamulla meitä odotti runsas kuohuviiniaamiainen, josta halukkaat lähtivät Spa osastolle kylpemään. Tuo on kyllä huippu, pääsee virkistäytymään oikein kunnolla valvotun yön jälkeen. 
Tämän jälkeen oli lepoa ja shoppailua sekä yhdessä ruokailua vielä. 
Risteilymme päättyy aina laivan shampanjabaariin, jossa nauramme silmät kyyneleissä tapahtuneita sekä suunnitellaan tulevia. Ihanuutta <3 

Huomasin kyllä, että alan aina vain enempi ja enempi tosin erakoitumaan ja metsittymään, kun tuntui etten ihan ole omalla mukavuusalueella ihmisvilinän ja metelin keskellä, mutta eiköhän sitä aina yhden vuorokauden kestä parhaalla porukalla :)
Ensi vuonna vietämmekin jo 15-vuotis taivalta, joten ajatuksena onkin järjestää jotain spesiaalia meidän kymmenen hengen poppoolle!

Nyt pakkailemaan, koska tänä iltana kutsuu Rovaniemi!!

HPT <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti