lauantai 25. toukokuuta 2019

Hotelliviikonloppu Bomballa

Vietettiin pitkästä aikaa viikonloppu hotellissa. Matkattiin junalla Itä-Suomeen Nurmekseen, kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bombaan.
Hotelli sijaitsi mielettömän upealla paikalla ihan Pielisen järven rannalla ja sitä ympäröi myös upea metsä luontopolkuineen, joten paikka on kyllä ihanteellinen lomakohde. Kylpylää oli uudistettu isolla rahalla ja voisin veikata, että kuulunee Suomen kärkikastiin, mitä kylpylöihin tulee. 

Ulkona terassilla oli myös porealtaat sekä laituri/hiekkaranta järvelle ja sisätiloissa oli ison altaan lisäksi kylmä ja kuuma-altaat sekä lisää poreita. Ja kaikki todella viimeisen päälle sisustuksen ja värimaailman suhteen.
Elämyssaunoja ja -suihkuja oli useita, enkä ole ennen kyllä sellaisia kokenutkaan. Kelpaisi itsellekin sellainen suihkukoppi, missä napin painauksella saa mm. lempeän kesäsadesuihkun linnunlauluineen.. :)
Selkeästi aikuiseen makuun tämä kylpylähotelli.

Lasi viiniä kylpylän terassilla

Hotellilla järjestettiin parisuhdeviikonloppu, johon osallistuimme. Emmekä siis siksi, että meillä menisi jotenkin huonosti, vaan siksi, että me emme halua, että meillä koskaan menisikään huonosti 😄 
Huomasimme, että olemme jo hoitaneetkin mainiosti suhdettamme, erityisesti siten, että osaamme keskustella asioista avoimesti. Ja se onkin tärkeintä parisuhteessa. 
Joten meillä ei huolenhäivää, ja nyt opimme vielä lisää tärkeitä työkaluja hyvinvoivan suhteen ylläpitämiseksi. 

Pieni hemmotteluloma tuli kuitenkin tarpeeseen. Ihana oli astella herkulliseen aamiaispöytään sekä kävimme lauantai iltasella kylpylän jälkeen myös syömässä hotellin ravintolassa. Otettiin lasit viiniä sekä jopa jälkkärit pääruuan lisäksi. 
Ruokailun jälkeen vielä käyskenneltiin ulkona lämpimässä kesäillassa.

Aikaisin aamusta olinkin tuttuun tapaani hiippaillut ulkoilemaan, ja kävin viereisellä Bomban karjalaiskylässä, "hiljentymisen polulla" sekä muistoalueella, jossa oli 101 valkoista ristiä talvisodassa sotavankeina menehtyneiden muistoksi.
Todella kaunis paikka.

Ennen aamiaista kävin vielä tietysti myös aamu-uinnilla järvessä, vesi oli melkoisen raikasta mutta ilma oli mitä ihanin. Järvi oli täysin tyyni. 
Sai taas nauttia pienen palasen kesää :)

Hotellin aulaa
Illallisella
Kylpylässä nautiskelua
Muistoristit
Rukoushuone
Aamun oma-aikaa
Me <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti