tiistai 9. heinäkuuta 2019

Taianomaiset High Healing festivaalit 2019

Mielettömät Natural High Healing festit jälleen vietettynä. Tällä kertaa harmillisesti vain kaksi päivää, mutta toisaalta perjantaina oli sademyräkkä riepotellut festareilla, ja ilmeisesti joitain ohjelmanumeroita jouduttu siirtämään.
Minun onneni, koska yksi ehdoton luento, jolle halusin päästä, ja joka olisi ollut perjantaina, siirtyikin lauantaille!

Viimeksi olin näillä festeillä kaksi vuotta sitten, jolloinka opin, että täällä jos missä, pitää kulkea avoimin sydämin vailla ennakkoluuloja. Uteliaana tutkia, katsella, nuuhkia ja maistella sekä irrottautua rajoistaan ja vain nauttia olostaan näillä uskomattomilla taikamaailman festareilla. Edelleen voin sanoa, että parhaat festarit ikinä, missä olen ollut ja niin rauhalliset koska alueella ei saa käyttää päihteitä.
Silti ihmiset ovat avoimia, uskaliaita, rentoja, ystävällisiä ja hymyileviä. Täällä on niin hyvä olla :)

Saavuin lauantaina heti aamusta, ja ensin kävin pystyttämässä teltan. Nyt telttailualueita oli kolme, ja valitsin paikan rannalle menevän tien varrella olevalta alueelta. Tuumin, vaikka päälava oli siinä vieressä, kuuluisivat yöhippojen musiikki jokatapauksessa mihin vain, mutta näin olisin lähimpänä ihanaa sauna ja ranta-aluetta. Vaikka siis oli sinne silti se kilometrin matka 😄 Mutta aikaisin sunnuntai aamuna löysin kuin löysinkin itseni jälleen nauttimassa hiljaisuudesta ja meriveden lämmöstä..

Yhdeltätoista menin Teemu Syrjälän workshoppiin, mikä oli oikein kiintoisa, ja jossa tuli esiin hyviä pointteja hyvinvoipasta ihmisestä. Luento oli hyvin vuorovaikutteista yleisön kanssa, mikä teki siitä erityisen.
Tämän jälkeen minulla olisi ollut muutaman tunnin breikki, mutta kuin taivaanlahjana, bongasin ihan sattumalta juuri sen luennon, jonka luulin jo missanneeni perjantailta! 
Mentalisti Jenni-Sofian pitämä Vapauta sisäinen lapsesi, oli hyvin merkityksellinen itselleni, ja tästä koinkin saavani todella paljon hyötyjä elämääni. Itseasiassa tarkoitukseni on olla yhteydessä häneen nyt vielä jatkossakin, ja saada lisäoppia mielen hallintaan, koska hän oli oikeasti aivan uskomaton!

Tässä vaiheessa tunsin, että olin jo saanut enemmän kuin ikinä uskalsin toivoakaan, näiltä taikafestivaaleilta. Jos vielä emmit, lähteäkö tänne ensi kesänä, niin lähde! 

Viimeisetkin jännitteet rikkoontuivat totaalisesti alkuillan tanssiohjelmassa, jossa sai kyllä revitellä sielunsa kyllyydestä. Rakastan sellaista tanssia, jossa voi antaa palaa, ilman että pitää miettiä voinko, kehtaanko.. Silmät kiinni vaan ja lets go! Ja koska kyseessä oli High Healing, kuului ohjelmaan myös pieni twisti, jossa etsittiin parit, ja tanssittiin niin, että pari katsoi. Mulle tämä ei ollut edes vaikeaa, koska tanssin aina ajatuksella "tanssi niin kuin kukaan ei katsoisi" 😄 Hauskaa oli se, että parini kysyi, olenko pitkäänkin harrastanut tanssia! Ja minä en siis todellakaan osaa tanssia!! Mutta se rentous vissiin.. :)

Tämän jälkeen ehdin vihdoin syömään, ja hyviä ruokavaihtoehtoja tuolla olikin runsaasti. Suorastaan valinnan vaikeutta.
Halusin myös lähteä saunalla vielä käymään, mutta siellä viimeistään huomasin, mitenkä paljon festarit ovat kasvaneet parissa vuodessa, koska saunalla olikin todella paljon porukkaa. No, istuskelin kuitenkin aikani kalliolla katsellen auringonlaskua ja päätin kokeilla seuraavana päivänä onnea uudestaan.

Festit jatkuivat pitkälle yöhön, mutta koska oloni oli jo niin hyvä ja "täyttynyt" mahtavista ohjelmanumeroista, päätinkin mennä levollisin mielin jo nukkumaan kymmeneltä.
Hetken kyllä mietin mitä nukkumisesta siinä jyskeessä tulee, mutta ilmeisesti rauhallisen mieleni ansiosta, onnistuin nukkumaan todella hyvin. Ihan mieletöntä 😄

Aamulla heräsin aikaisin maagisen usvan vallitessa hiljaista ympäristöä. Lähdin kävelemään rantaa kohti, ajatuksena mennä vain katselmaan miltä siellä näyttää. Enpä siis ottanut uikkaria tai pyyhettä mukaan, vaikka ymmärsin jo matkalla, että tulen taatusti menemään uimaan! No täällä ei alastomuudella ole väliä, ja huivi toimi pyyhkeenä, eikä toisekseen siellä kyllä muita edes ollut.
Näkymä rannalla oli taivaallinen! Usva leijui merellä ja aurinko nousi puiden takaa valtavan kokoisena. Ja se hiljaisuus.. Taianomaista. Ja täydellistä. 
Pidin pienen meditaatiohetken ennen kuin kävin uimassa, ja se vesi, se oli niin lämmintä. Tämä hetki kruunasi viikonloppuni. High Healing, oot mieletön!

Aamulla kävin vielä parin tunnin joogassa, jonka jälkeen kävin purkamassa leirini. Menin kuitenkin vielä hengailemaan ja kuuntelemaan musiikkiesityksiä ja nauttimaan aurinkoisesta päivästä. 
Sekä syömässä oli vielä pakko käydä, koska niin hyvää ruokaa :)
Ehdottomasti haluaisin viettää vielä jonain kesänä tuolla kaikki neljä päivää. 
Ottaa mukaan ison teltan, paljon mukavuuksia ja uppoutua kunnolla täysin toiseen maailmaan, mitä Natural High Healing todella on, mutta ehdottomasti hyvällä tavalla 💛 

Aamuhetki <3
Rantasauna
Joogahetki
Mieletön aamu-usva

Natural High Healing Festival 2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti