tiistai 21. huhtikuuta 2020

Kevätloma

Tänään aurinkoisena ja hyvin lämpimänä kevätpäivänä aloitan parin viikon loman. Tänään minun olisi pitänyt olla myös Kilpisjärvellä, mutta en valita. Ihana on myös nauttia lomasta kotinurkilla, kerrankin! 
Suunnitelmissa on lähteä tänään yön yli retkelle. Aluksi tuumasin, että olisin ollut pari yötä metsässä, mutta koska saimme viime sunnuntaina mökin avaimet, lähdenkin sinne loppuviikoksi siivoamaan ja järjestelemään paikkoja. 

Tulevana sunnuntaina olisi tarkoitus myös hakea meidän koiranpentu, mutta siitä en ole nyt enää ollenkaan varma, sillä en ole saanut yhteyttä pentujen omistajaan sen jälkeen kun kävimme siellä. Tuntuu ihan uskomattomalta, jos he olivatkin huijareita, sillä me kuitenkin kävimme heidän kotonaan ja kaikki vaikutti olevan ookoo. 
Mutta kaikenlaisia tässä maailmassa taitaa ollakin.
Joka tapauksessa tosi huono fiilis, kun olen kuitenkin yrittänyt tavoittaa ja olisi ollut paljon kysymyksiäkin vielä pennusta. Elossa hän on, koska on katsonut kuitenkin viestini ja laittanut uutta tavaraa myyntiinkin toriin. 
Ja vaikka pentu tulisikin meille, on tästä jäänyt tosi huono maku pennun kasvattajiin. 

Olen kuitenkin yrittänyt ajatella muita asioita, ja mökki on ilostuttanut. Se nimittäin on todella ihana! En malta odottaa, että päästään sinne "asustaa".
Kotona olen ahkeroinut pihamaalla, jotta täällä olisi kaikki hyvällä mallillaan. Uusittu kasvimaa on nyt valmis, odottaa huomenna saapuvaa multakuormaa vielä, joten kohta pääsee kylvöpuuhiin. 
Pihan olen haravoinut ja kalkittanut. Markku on taas tehnyt klapihommia. 
Sisällä kamari on täysin valmis, paitsi no sohva puuttuu kun ei vielä tiedetä millainen ostetaan. Samalla Markun työpiste siirrettiin vintin aulaan, jonne se sopikin mainiosti. 

Ensi viikolla suunnittelin olevani pennun kanssa kotona, mutta jos sitä emme nyt saakaan, taidan viettää aikaa enemmän sitten mökillä sekä lähteä sinne pidemmälle metsäreissullekin. 
Vappu kuitenkin vietetään yhdessä mökillä, jee :)

Avaimet saatu!
 
Siellä kasvoi paljon valko- ja sinivuokkoja 
Onnelliset metsäläiset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti