perjantai 8. toukokuuta 2020

Huojentunut olo

Sain kuin sainkin rahani takaisin pentuhuijarilta, kiitos poliisin. Tehtyäni asiasta rikosilmoituksen, aloitti poliisi tutkinnan välittömästi (super nopeaa toimintaa!). Siinä vaiheessa kun poliisi oli saanut kyseisen henkilön kiinni puhelimitse, myönsi hän huijanneensa siinä, ettei pentua oltu lopetettu, vaan myyty toiselle. Hassua oli se, että hän ei silti tunnustanut vieneensä minulta varausmaksua, mutta halusi silti maksaa minulle vastaavan summan rahaa. No, joko hän pelkäsi jatko toimenpiteitä tunnustuksen seurauksena, tai sitten hän ovelasti jäi ilman mitään merkintää, koska tässä vaiheessa kun kerran sain rahani takaisin, en enää vaatinut rangaistusta, ja tapaus todettiin päättyneeksi.

No oli kuinka hyvänsä, olen itse tyytyväinen saatuani edes rahat takaisin, vaikka pentua emme nyt sitten saaneetkaan. Mutta vielä koittaa se päivä, kun retkeilen oman huskyni kanssa :)

Tällä viikolla on ollut hyvä fiilis, töihin paluu on sujunut kivasti ja ulkona on ollut mukavan lämpöistä ja aurinkoista.
Oon saanut kasvimaalle laitettua jo perunat, porkkanat ja salaatit. Loppukuusta sitten lisää, jahka ilmat kunnolla lämpenevät.
Mökillä vietettiin nyt pari päivää ennen viikonvaihdetta, ja päästiin ekan kerran myös testaamaan mökin oma sauna, sillä nuohooja vihdoin kävi eilen. 
Ja hitsi, niin ihanat löylyt pikkusaunassa olikin ja käytiin monen monta kertaa viilentymässä lammessa. 
Nyt viikonlopuksi saimme jo ensimmäiset vuokralaiset sinne, kun erätoverini saapui tänään pariksi yöksi miehensä kanssa. Ja ensi viikonloppuna sama homma :)
Mutta eipä tuo mitään, kiva että mökki kiinnostaa muitakin, sillä tämä oli myös sen tarkoitus.
Itse pystymme siellä viettämään kuitenkin arkenakin mökkielämää, ja jääpä meille sitten aikaa puuhailuun täällä kotona. Huomenna jatkuukin puusavotta, niin saadaan klapit tehdyiksi. 

Toukokuun aamuaurinko



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti