keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kesäkiireitä..

Niin se tuntuu, että kesä on vauhdilla lähtenyt käyntiin eikä (taaskaan) ehdi kaikkea tehdä, mitä piti.. 
Havahduin eilen, että lähdetään reilun viikon päästä reissuun, enkä ole vielä aloittanut pakkaamaan. Ei ehkä muuten niin nuukaa olisi, mutta erityisesti vaelluseväät haluan saada tehtyä viimeisen päälle. Siispä eilen aloitin ruoka-ainesten pussittamisen sekä hernekeiton kuivaamisen. Jauhelihaa, tomaattia sekä omenaa pitäisi vielä myös kuivattaa. 

Tässä reissusuunnitelmien ohella hääräämme myös pihalla aamusta iltaan, sillä meillä on nosturi vuokralla kolme päivää talon maalaushommia varten. Myös töissä pitää ehtiä käymään, ja juhannuksen viettoon lähteä loppuviikosta. Niin, ja sanoinko myös että huomenna olisi tarkoitus käydä koeajaa uusi auto sekä kummipojan synttäreille ehtiä 😄
Jep, kaikenlaista. Mutta nyt kun en ole ehtinyt sentään videokuvaamaan, olen ehtinyt kirjoittelemaan enemmän tänne :)



Helle hellii meitä totaalisesti, eilen sentään saimme jonkin verran sateita ukkoskuurojen myötä. Kasvimaan vesiongelman ratkaisin ostamalla uuden pumpun ja sietämään vain "sen huonon" kaivon vettä. Pitänee sitten myöhemmin palata näihin kaivojen puhdistusjuttuihin. 
Sisällä talossa on jälleen superkuuma. Huvittuneena pohdin tuossa aikaisin aamusta, kun ei enää kuumuudeltaan saanut nukutuksi, että tämä on jo meidän neljäs kesä tässä talossa. Ja joka kesä helteiden aikaan, vintissä jossa nukumme, on kolmekymmentä astetta lämmintä, eikä olla vieläkään ostettu edes tuuletinta. Sitkeästi vaan sinnitellään. Paitsi nyt päätin, että ensi yöksi siirryn piilopirttiin.

Koska heräsin jo niin aikaisin, olen käynyt jo juoksemassa (mukavan vilpoisaa, sillä eilisten ukkosten jäljiltä on aamu vielä sumeinen) sekä nyt seuraavaksi ajattelin leipoa juhannuspiirakan pihamaan raparpereista. Joten eiköhän vielä kaikki hommat ehditä saada valmiiksi :)

Mökkimetsän suolammella käytiin uimassa viime viikonloppuna

Pitkospuut tehtiin savusaunalle
Mökkitie
Kotona maalaustalkoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti