torstai 17. syyskuuta 2020

Arki-illan retkihetkiä

Tänään on ollut isosti puhuttu myrskypäivä. Täällä meillä näyttää, että selvisimme ilman suurempia tuhoja. Yhdestä puusta oli isohko oksa katkennut pellon laidalle mutta ei sen kummempaa. Myöskään sähkökatkoja ei ole ollut. Mökistä ei vielä tietoja, mutta huomenna menen katsomaan ja viettämään yhden yön siellä. Ajattelin samalla käydä Teijossa päiväretkellä.

Myös tämän kirjoituksen aiheena on jälleen retkeily, nimittäin kävimme yhdessä maanantai iltana pienellä retkellä Marttilan eräkorvella. Ihanan virkistävää tälläiset arjen retkihetket. Otettiin evääksi mehua ja omenapiirakkaa, jotka nautimme laavun suojissa. Muita kulkijoita ei reitillä näkynytkään, joten saimme vallata metsän ihan itsellemme pariksi tuntia. Reitti lähtee ja palaa uimalammelle, joten kun palasimme takaisin, oli tietysti ihan pakko käydä pulahtamassa retkipölyt lampeen.

Minä painuin myös tiistai iltana metsään ja sillä kertaa puolukoita poimimaan. En ole koskaan ennen niitä haalinutkaan mutta tuumasin, koska viinimarjatkin ovat muuttuneet näin aikuisiällä huipppuhyviksi, saattaa olla että puolukoille on käynyt sama juttu.. Ja kappas, niin olikin 😄 Tein illalla niistä smoothien ja aiettä kun maistui hyvältä. Siispä puolukkatalkoot saavat jatkua tässä huushollissa.


Loppuillan vietänkin tänään kirjastosta haalimani kirjapinon äärellä sekä kyläsaunassa taian myös käydä löylyttelemässä sekä jo viilenevässä lammessa pulahtamassa. Olen muuten joka viikko aina muutamana aamuna käynyt lenkin jälkeen siellä pulahtamassa, vitsit kun siitä saa niin hyvän startin päivälle :)


Aamukylpy <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti