perjantai 19. maaliskuuta 2021

Ystävänpäivän yllätystreffit

Tänä vuonna oli jälleen minun vuoroni järjestää perinteiset helmikuun treffimme. Viime vuonna Markku vei minut navettahommiin ja yövyttiin hauskassa lasikattoisessa pikkumökissä. No tänä vuonna ei koviin suuriin yllätyksiin ollut mahdollisuuksia, mutta jotain pientä kuitenkin sain järjestettyä. 

Sauvossa on paikka nimeltä Elämysämmi, jossa on tarjolla sanansa mukaisesti elämyksiä. On majoitusta hauskoissa vinokeno mökeissä, erilaisia kursseja, ruokaa sekä pieni savusaunamaailma. Mie päätin, että mennäänpä savusaunaan, koska niitäkin ollaan tykätty käydä kiertämässä ympäriinsä. Varasin siis meille oman savusaunavuoron, johon kuului myös vieressä olevat kylmäpalju sekä lämmin poreallas. Ja oli ihan mukavaa. Erityisesti poreallas tuntui luksukselta, kun ympärillä oli luminen metsä, joten fiilis oli kuin oltaisiin oltu jossain Lapin luksuslomalla 😀 

Mökkeihin emme jäänet yöpymään tällä kertaa, vaan suuntasimme viikonlopuksi omaan mökkiin. Saunomisen jälkeen kävimme vielä ruokailemassa pizzabuffassa, jossa jälkkärinä sai syyä niin paljon kuin jaksoi pehmistä, joten herkuttelu oli taattu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti