tiistai 7. helmikuuta 2017

Uuteen viikkoon

Oottelen tässä että päivä vähän valkenee kun vihdoin kelit kirkastui pitkän harmauden jälkeen. On niin kivaa mennä ulkoilemaan ennen töihin lähtöä auringon paisteeseen. 
Tosin nyt pakkanen paukkuu ja saa kiivaasti lämmitellä tulipesiä, meillä ainakin lämpö laskee talon sisältä muuten reilusti. 
Ihana oli kömpiä tänään sängystä tupaan kun Markku oli jo aikaisin aamusta lämmittänyt puuhellaa.
Tarkoitus onkin ensimmäisenä talon huoltoprojektina laittaa lisää villaa vintille. Siellä oli melko niukalti aiemmin laitettu niinpä lämpö karkaa.

Eilen käytiin yhdessä lenkillä töiden jälkeen. Parasta kun pääsee suoraan kotiovelta mitä parhaimpiin lenkkimaisemiin. Hiekkateitä piisaa ja menee tästä ihan kivasti lyhyempiä ja pidempiä ympyrälenkkejä.
Ja perjantaina onkin vuorossa juokruporukan treenit ja avanto. 

Huomiseksi suunniteltiin treffi-iltaa ja lähtevämme kaupungille syömään ja leffaan. Sunnuntaina syötiin myös ulkona, nimittäin grillattiin makkarat pihalla :D Samalla siinä kun hääräiltiin ulkohommia, oli kivaa paistaa makkarat nuotiolla.


Tämän päivän jälkeen mulla onkin parin päivän vapaat. Ajattelin piipahtaa huomenna aamusta kathomassa paikallisen kylän toritarjonnan! Keskiviikkoisin siellä on tapana pitää toripäivää. Jos tuoretta leipää ostaisi ainakin. Vielä kun ei ole ehditty itse leipomaan täällä leipää.
Eilen tosin kokkailin uutta, meinaan kasvislasagnea. Oon alkanut välillä tekee kasvisruokaakin, nyt kun oon muutenkin innostunut kokkailee enempi.
Sunnuntaiksi leivotaan kun saadaan muuttoapulaiset kahville :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti