tiistai 24. lokakuuta 2017

Messut, retkeilyä ja treffit

Siinä viime aikojen tapahtumia. Perjantaina lähdin aamulla ajelemaan kohti Helsingin messukeskusta jossa järjestettiin I love me-messut. Ajomatka oli melkoinen kun kyseessä Helsinki ja aamukahdeksan ruuhkat plus liukas ajokeli. Mutta selvisin! Messut olivat odotetusti huippuhyvät, paljon kiinnostavaa nähtävää, koettavaa, maisteltavaa ym. Lähes yhdeksän tuntia siellä viihdyinkin. Alunperin ajattelin että olisin samalla poikennut jossain kauppakeskuksessa shoppailemassa mutta enpä enää jaksanut kun tuolla olin koko päivän jo kuljeskellut. Illansuussa kun saavuin kotiin, lähti vuorostaan Markku viikonlopuksi vaellusreissulle. Sain siis viettää viikonloppua Sisun ja kissojen kanssa keskenään. 

Sisun kanssa lähdinkin seuraavana päivänä retkeilemään läheiselle patikointireitille. Otin mukaan eväät, itselleni kaakaota ja itsetehtyä mustikkapiirakkaa sekä Sisulle omat pöperöt. Muutama tunti tuli ulkoiltua auringon paistaessa ja samalla kokeiltua miten Sisun kanssa "vaeltaminen" sujuu. Ja hyvinhän tuo meni, kyllä siitä meille vielä vaelluskaveri tulee :) Ensi keväänä voi sitten kokeilla yöpymistä metsässä Sisu mukana. 
Torstaina käytiin muuten taas treffeillä kaupungilla, tällä kertaa syömässä burgerit ravintola Kolmas linjassa. Ollaan tykätty että käydään säännöllisesti "ulkona", ja se on kyllä tosi piristävää. Ei sentään viikottain vaikka lauantaina taas mennäänkin. Silloin kokeillaan jotain ihan uutta, meinaan ilmoitin meidät parisalsa-kurssille! Ja jopa ihan ilman Markun pakottamista mukaan 😄 Tämän jälkeen käydään brunssilla vielä. Onpa taas ihania juttuja tiedossa. Sunnuntaiksi suunnittelen pientä kotiyllätystä vielä.. ;)
Sen takia nyt hieman spesiaalimpaa viikonloppua koska lähden jo seuraavalla viikolla sinne Thaimaahan. Huh, uskomatonta. Enkä ole edes vielä pakannut! 

Marttilan eräkorpi
Retkellä
Onhan se outoa lähteä nyt yksinään lomalle, mutta toisaalta minä pidän myös yksin reissaamisesta ja on tärkeää tehdä myös omia juttuja. Varmasti tämä vain vahvistaa meitä ja on ihanaa kun saa ikävöidä välillä toista. Mua ei hirveästi jännitä reissu, ehkä koska en ole siihen vielä oikeen edes herännyt mutta mielestäni kaikki on nyt tosi simppeliä. 
Autolla kentälle, Phuketin kentältä taksilla satamaan, sieltä veneellä saareen, viisi päivää joogaretriitissä, takaisin Phuketiin, kolme yötä hostellissa jonka olen jo varannut, sitten takaisin kotiin. Ei sen kummempaa. Phuketissa vikat kolme päivää ajattelin viettää shoppailen sekä käydä Raya Yain saarella snorklaamassa. Iih, no nyt nousi innostunut jännitys reissua kohtaan. Ihana päästä hetkeksi lämpimään <3
Treffeillä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti