sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Puun tuoksu, kevät siis on

Kesäajassa taas, talven pimeys on jälleen selätetty! Nihkeän vähäluminen talvi meillä taas oli, ei pahemmin talvilajeja ole tullut harrasteltua.
Mutta onneksi me päästään leikkimään vielä lumileikkejä kohta kun ensi perjantaina suuntana on Kuusamo. Mennään viettämään ulkoilulomaa hiihtelyn ja laskettelun merkeissä.
Huomenna minäkin palaan töihin, kevyellä aloituksella tosin neljäksi päiväksi kun loma siellä siintää jo.
Venyi hieman tämä leikkausloma kun loppuun iski flunssa. 
Vähän masensikin kun odotti jo sitä että pääsee normaaliin elämään mutta tulikin pieni takaisku joten iisisti on oltu. Teki kyllä mahottoman hyvää tämä kolmen viikon lepo, vaikka nyt loppuviikolla tuntuikin että seinät kaatuu jo niskaan. 

Tänään mennään hieman ulkoilemaan Marttilan eräreitistön poluille jahka aurinko alkaa kunnolla paistamaan ja saan retkievässämpylät uunista.
Markku on jokapäivä tehnyt puuhommia ja siitä sainkin yhden idean paikallislehden kevätkuva kilpailuun. 
Olen aiemminkin lähettänyt lukijan kuvia lehtiin, joita on julkaistu. 
Tykkään luovia erilaisten kuvien ottoa, ja kun saan päähänpiston jostain mahdollisesti hyvästä ideasta, pitää se päästä toteuttamaan. 
Helppoa se ei aina ole, eikä ensin hyvältä idealta vaikuttanut olekaan yhtään hyvä idea. Toivottavasti syksyllä täällä olisi kansanopiston tarjonnassa järkkärikamerakurssi, sekin edistäisi huomattavasti ideoiden toteuttamista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti