perjantai 24. marraskuuta 2017

Historian havinaa Mustion Linnassa ja isoja uutisia!

Olimme tosiaan viime viikonloppuna Mustion Linnassa jossa pidettiin vanhan ajan juhlaillallinen vuodelta 1904. Iltaan toivottiin myös sen ajan pukeutumista johon Markku panosti niin paljon että kävi oikeen vuokraamassa juhlapuvun itselleen! Oli kyllä tyylikäs. Minulta löytyi kaapista sopiva kokopitkä iltapuku, jonka puin päälleni. 
Oli hauskaa panostaa astetta paremmin mutta toisaalta, oli juhlaillallinen sen arvoinenkin. 
Illalliseen kuului seitsemän lajia viineineen. Pakko sanoa, että teki jo hieman tiukkaa tuo viinimäärä eikä seuraavan päivän olossa ollut kehumista. Päätinkin ryhtyä taas alkoholittomalle.. 😄
Marraskuun pimeydestä ja sateista huolimatta, näyttäytyi Mustion Linna tunnelmallisena ja mystisenä vanhoine rakennuksineen. Jopa aamupala huokui historiallista henkeä.
Tämä oli kyllä oikein piristävä viikonloppureissu.

Aamiainen


Marraskuu toi näköjään tullessaan muutenkin isoja muutoksia ja yllätyksiä! Nimittäin, olen vihdoin löytänyt itselleni uuden työn!! Edellispäivänä irtisanoin itseni vanhasta josta jäinkin heti sitten lomien turvin pois. Nyt lomailen viikon verran ja ensi viikon lopulla aloitan uudessa paikassa.
Sain tosiaan vihiä tästä juuri ennen kuin lähdin Thaimaahan jolloin tilanne näytti jo lupaavalta paikan saamisen suhteen. Jännittää piti silti vielä parisen viikkoa ennen kuin lopulta kaikki varmistui. Piinaavaa aikaa, ettenkö sanoisi 😄 Varsinkin kun työ tuntuu olevan ihan huippu minulle!
En ikinä olisi uskonut että joskus saan työn jossa käytössäni on työpuhelin ja -auto, itsenäinen ja liikkuva työ sekä voin itse vaikuttaa aikatauluihin. Saan lounasseteleitä ja ruokailla missä haluan, saan mahdollisuuden kouluttautua lisää ja edetä työssäni. Ja kaiken huipuksi tämä on päivätyö ja jopa palkka on parempi mitä edellisessä! Ihan uskomatonta. Tuntuu kuin olisin voittanut lotossa! 
Niin ja ennenkaikkea tämä työ tuntuu kuin se olisi luotu minulle. En ole koskaan oikein tiennyt mitä haluaisin työkseni tehdä ja tässä kun olin haastattelussa ja siellä kerrottiin mitä kaikkea työ pitää sisällään, niin melkein itkin onnesta ja sanoinkin siellä, että voiko olla nyt niin että minä olen löytänyt työn mikä on niin mun juttu.

Huh, sellaista. Nyt viettelen sitten lomaa ja olenkin ehtinyt puuhastelemaan kaikenlaista. Aloitin siivoamaan ja järjestelemään varastoja ja kaappeja sekä lisäsin taas joulutunnelmaa. Laitoin jo pienen kuusen olohuoneen pöydälle. Kävin myös keräämässä metsästä luonnon materiaaleja kun ajattelin askarrella jonkun talvisen somistuksen keittiöön. 
Eilen saimmekin lunta mutta tänään se kaikki on jo sulanut pois. Nyt mittari näyttää lähemmäs kymmenen astetta ja aurinko paistaa. 
Aamulla leivoin pari saaristolaisleipää ja ihana tuoksu valtasi koko alakerran.
Tänään on tarkoitus vielä käydä Pakella kylässä, illalla salille ja perinteiselle perjantain sauna+kylmäuinnille.
Ja nyt kun yllättäen olenkin viikonloppuna vapaalla, mennään huomenna leffaan ja syömään :)

Aamun saaristolaisleipä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti