perjantai 29. toukokuuta 2015

Hyvän olon viikko

Tämä viikko oli pyhitetty itsensä hemmotteluun, palautumiseen sekä levolle.

No levosta en nyt tiedä, vaikka salilta olen pitänyt taukoa niin silti on tullut liikuttua kohtalaisen paljon, eikä edes pitänyt! Minkäs sitä luonteelleen voi :D
Tosin liikkuminen on ollut pitkiä yhden tai kahden tunnin kävelyitä maastossa mutta kun reipasta tahtia kulkee niin erittäin hyvää liikuntaa se on ja laskee stressiä kummasti.

Hyvän olon viikkoni alkoi maanantaina hierojalla, en ollut käynytkään puoleen vuoteen ja sen kyllä tunsi!
Paikat niin jumissa, auts! Varasinkin heti viikon päähän uuden ajan. Pitäisi muistaa käydä vain säännöllisesti ettei käy taas näin..

Tiistaina kävin kampaajalla, niin harvoin tulee käytyä että tämäkin tuntui ihan luksukselta :)
Piristää kummasti kun tukka on kuosissa!


Keskiviikko aamu jäi kyllä mieleen mielettömästä fiiliksestä kun tein pitkän kävelylenkin ennen töihin menoa ihanassa kesäaamussa, tykkään!
Ja torstaina taas töiden jälkeen olikin vuorossa jalkahoito, mikä näin kesän kynnyksellä on ihan must juttu kun sandaalikausi alkaa :)
Illemmalla tulikin tehtyä pitkä kahden tunnin reipas ulkoilu uusissa maisemissa uuden tuttavuuden kanssa höpötellen. Kiersimme Impivaaran kuntoradan kautta Pomponrahkan luontopolun.
Paikka yllätti täysin; ei olisi uskonut kuinka upea, vaihteleva luonto noin kahden kilometrin mittaisella polulla olikaan.Pomponrahka


Ja viikon huipennuksena oli vielä kylpylässä rentoutuminen. Nyt on mukavan raukea olo :)


Hauskaa viikonloppua :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti