keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kaveripäivä

Nyt on pari vapaata keskellä viikkoa ja eilen tulikin vietettyä varsinaista kaveripäivää, nimittäin tuli treffattua neljää eri kaveria niin syömisen, shoppailun, kahvittelun ja ulkoilun merkeissä. Aivan mahtavaa!
Ihanaa kun on välillä aikaa vain hengailla eikä tarvitse välittää mistään muusta. Tekee hyvää :)
Edellispäivän iltana tuli jo siivottua ja järjesteltyä kotona ja tänään sadepäivänä onkin hyvä käyttää aikaa konehommille sekä suunnitella viikkoa taas eteenpäin.

Mutta eiliseen, vapaapäivinäkin tapanani on herätä jo aamulla aikaisin ja suuntasinkin heti ulos tekemään reippaan hölkkälenkin auringon paisteessa. Lenkin jälkeen kävelin vielä puolisen tuntia läheisellä metsällä ja tein venytyksiä ja liikkuvuusharjoitteita. 


Aamupäivällä treffasin kauppakeskuksessa kaverini, kierreltiin kaupoissa ja käytiin syömässä lounassalaatit GreenZissä. Oikein hyvä salaatti olikin, täyttää ehdottomasti vatsan jos miettii tuleeko salaatista täyteen ;)
Kuulumiset tuli vaihdettua perinpohjaisesti kun ei oltu vähään aikaan nähtykään.

Broilersalaatti


Siitä jatkoin matkaa fillarilla kaupungille. Kävin moikkaa hyvää ystävääni hänen työpaikallaan Hansassa. Ei siinä pahemmin joutanut työn tohinassa sen ihmeempiä juttelemaan mutta tuli nähtyä kumminkin. 

Seuraava suunta olikin Wikken kahvila, jossa tuli nautittua pientä välipalaa ja vaihdettua tuli niin kuulumiset kuin kerrattua tulevia suunnitelmia liittyen ensiviikon Helsingin reissuun sekä leffaan menoa :) Ja huikeat synttäripartyt myöskin luvassa!

Tämän jälkeen tulikin vielä yllättäen ex tempore kävelytreffit yhden kaverin kanssa jota en myöskään ole vähään aikaan nähnyt.
Yli tunnin lenkillä tuli kuulumiset vaihdettua, muutenkin tämän ihmisen kanssa keskustelut ovat jotenkin niin terapeuttisia joista saa aina hyvää buustia arkeen :)Aurajoki maisemaa sunnuntailta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti