keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Vapailla

Niin sitä meni neljän päivän vapaatkin tuosta noin vaan. Kivaa puuhaa oli jokaiselle päivälle, viimeisenä päivänä tuntui olevan kiirustakin mikä sai vähän harmistuttamaan mutta sekin ihan turhaa. Taas tuli huomattua!
Maanantaina lähdettiin ystävän kanssa Ideaparkkiin shoppailemaan ja muutenkin viettämään pitkästä aikaa koko päivää yhdessä.
Niin huippua oli päästä jutustelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä <3

Pahemmin en saanut tuhlailtua ostoksiin, muutaman vaatekipaleen ostin ja tietenkin bikinit tulevaa lomaa varten.., ihan kuin niitä ei kaapeista muuten löytyiskään..
Mutta hyviä löytöjä tuli tehtyä ja herkuttelua burgereiden äärellä tuttuun tapaan.


Ai niin, sunnuntaina tuli yllätyskutsu vauvakutsuille! En ole ikinä sellaisissa ollutkaan ja nämä kutsut olivat vielä hieman eksoottisemmat kun kyseessä oli Keniasta kotoisin oleva ystäväni. Joten tarjoilutkin olivat sen mukaiset mutta sattuipa kivasti kun kerran kohta olen lähdössä Afrikkaan niin pääsin jo vähän tunnelmaan sekä maistelemaan heidän tekemiään maukkaita syömisiä :)Eilinen vierähtikin melko normipäivän mukaisesti. Aamusta olin koulussa, tekemässä ja saamassa puolentoistatunnin jalkahieronnan, sieltä lounaalle kaupungille. Iltapäivällä sain kaksi hierottavaa ja illalla tuttuun tapaan salille tekemään oma treeni sekä samalla pientä valmennusta yhdelle kaverille joka on aloittanut salitouhut.
Olen tykännyt paljon myös tästä "trainerin" hommasta mitä olen parille nyt tehnyt, ehkäpä tulevaisuudessa jälleen uusi aluevaltaus :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti