sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Weekendiä

Hola, 
viikonlopun viettoa vapaiden merkeissä ja ihan vain kotosalla itsekseen. Ja tuntuu todella hyvältä!
Vähän rentoutumista ja akkujen latausta, kynttilöiden polttelua, herkkuruokien tekoa, ulkoilua sekä opiskelua niin lukemisen merkeissä kuin käytännön harjoitteluakin. Nimittäin, eilen mulle tuli kotiin hierottavaksi ensimmäinen harjoitus"asiakas"! Nyt kun koti alkaa olla ready, mahtuu hierontapöytäkin jo olohuoneeseen.


Tykkään kyllä ihan älyttömästi hierontatyöstä, siitä tulee itselle vaan niin hyvä fiilis kun voi hoitaa ja tehdä hyvää toiselle. 
Nyt vain paljon harjoitusta jotta taidot alkavat karttumaan.
Maanantaina on edessä ensimmäinen tentti koulussa, joten sitäkin varten tämä viikonloppu menee lukuhommissa. Toivottavasti on jotain jäänyt päähän anatomiasta. 
Ja jahka tentti on ohitse, ehtii taas näkemään ystäviäkin enempi, nyt on treffailut jääneet toissijalle..

Eilen innostuin kokeilemaan uusia juttuja kyökin puolella, harvemmin kokkailen mitään ihmeellistä mutta nyt päätin tehdä thairuokaa. Ja ai että kun siitä tulikin hyvää! Ja miten helppoa sen valmistus olikaan. 
Illalla tein vielä supernopean ja terveellisen herkun leffan kylkeen. Omenakaurapaistoksen jonka lisukkeena maustamatonta rahkaa ja päällä kanelia. Namia!


homemade Pad Thai


Kohta aamupalaa jonka jälkeen lukemista vielä, sitten salille tekemään cf-harjoitusta, illemmalla ehkä ulos vähän tuulettumaan.. 
Paljon mukavia asioita luvassa tälle päivälle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti