perjantai 1. tammikuuta 2016

Onnellista uuttavuotta

Niinpä, tulkoon tästäkin vuodesta onnellinen. Asenteella sillä voi paljon vaikuttaa siihen.
Aion tänäkin vuonna panostaa siihen että tulee tehtyä asioita jotka saavat onnelliseksi. Eikä siihen paljoa tarvitse, tai mitään ihmeellisyyksiä. Mulla se on paljon sitä kun saan elämyksiä ja kokemuksia, nähdä lisää, tulla avarakatseisemmaksi. 
Olla läheisten kanssa. Olla itsensä kanssa. Luottaa aina siihen mitä teen.
Viettää onnenhetkiä. Herätä läheisyydessä, tuntea toisen läsnäolon, kosketuksen, lämmön. 

Vietin uuttavuotta ystävien luona. En tuntenut sieltä ketään muita kuin tämän pariskunnan. Oli ihana kun kutsuivat viettämään iltaa heille. Juhlittiin vuoden viimeistä iltaa kuunnellen ja katsellen musiikkivideoita, hyvillä jutuilla, lautapeleillä sekä syömällä perinteisesti ranskalaisia ja nakkeja, lihapullia ja perunasalaattia. 
Lähellä puoltayötä lähdettiin ulos jokirantaan katselemaan raketteja. Mä en ole niin rakettien fani, varsinkaan kun niitä suhahtelee jokapuolelta ja muutenkin kun ihmisiä on niin paljon liikenteessä. Mieluiten katselisin niitä jossain kaukana hiljaisuudessa missä maa olisi valkea ja taivas sysimusta.Viikonloppu vietetäänkin vähän paremmat päällä kun luvassa "valtakunnan kakkosbileet" Haminan Reserviupseerikoululla, jännää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti