sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Mitäs mun jouluun kuului?

Jouluherkuttelu alkoi jo aatonaattona kun olin äitini kanssa joululounaalla Raisiossa Krookilan Juhlamummolassa. Tunnelmallinen vanha miljöö, todella hyvää ruokaa ja oli kattavasti kaikkea. 
Päällimmäisenä tästä joulusta jäikin mieleen syöminen. Ja tää jouluruokailuhössötys on mulle niin uutta kun en vielä pari vuotta sitten edes syönyt jouluruokaa niin siksi oon ihan täpinöissään juuri siitä syömisestä :D Sekä tänä vuonna erityisesti myös siksi kun järjestin itse meidän perinteisen joulupuuron iskälle ja veljelle.

Joululounas

Äityli ja mä

Ja oli vielä ihan onnistunut häppeninki. Musta oli niin kivaa luoda se tunnelma tällä kertaa ihan omaan kotiin. Tarjoilla puuro sekä jälkkäriksi glögiä, maustekakkua ja luumurahkaa.
Ja se että tein itse kaiken. Siitä tuli hyvä mieli :)


Aattoaamu alkoi perinteisesti sauna ja uinti reissulla Villa Järvelään Littoisiin. Nyt ei ollut lunta, saatika jäätä mutta upea auringonnousu kruunasi kaiken. Ja vaikka niin oli keväistä tai kesäistä, vesi oli silti kylmää :D


Villa Järvelä

Puurojuhlan jälkeen menin iltapäivällä jouluhartauteen Littoisten kirkkoon ja yllättäen sain seuraksi veljeni mukaan. Se merkkas mulle paljon.
Sieltä suuntasin Tarvasjoelle syömään "mummoni" luokse. "Pake" oli väsännyt jälleen niin hyvät jouluruuat ja meillä oli hyvä jouluinen tunnelma siellä vanhassa mökissä.
Sain häneltä lahjan josta liikutuin paljon ja jota tulen arvostamaan aina. Jotain missä ajatus oli kaunein.


Aattoillan vietin äitini ja hänen miehensä luona, kuunneltiin joulumusiikkia, katsottiin Samu-Sirkkaa, juotiin glögiä, syötiin joulutorttuja. Mukavaa hengailua. Kovin myöhään en ollut koska seuraavana päivänä suuntasinkin jo töihin. 
Kaikenkaikkiaan, mieluinen jouluaatto :)

Tapaninpäivänä tuli lähdettyä "Tapsan tansseihin". Mentiin kaverin kanssa istuskelemaan ja muutamalle oluelle Blankoon. Velipuoleni oli soittamassa levyjä siellä joten oli kiva nähdä häntä myös.
Ensiviikolle olisi luvassa vaikka minkälaista ohjelmaa mutta katsoo nyt mitä ja minne vaiko minnekään tulee lähdettyä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti