tiistai 29. elokuuta 2017

Kuin lomalla

Viime viikko tuntui melkein kuin lomalla olisi ollut vaikka ihan normaalisti töissä oltiin. Pari vapaapäivää mulla oli loppuviikosta.
Fiilikset johtuivat siitä kun meillä oli hieman poikkeava viikko ja tuli oltua ja tehtyä kaikennäköistä. Saimme vieraita keskiviikkona kun Markun vanhemmat pohjoisesta tulivat meille kylään muutamaksi yöksi. Ilmeisesti heidän lomamoodi tarttui sitten meihinkin :)
Oli ihan mahtavaa kun jaksoivat ajella koirien kanssa tänne etelään meidän luokse ja näkemään millaista täällä on ja miltä meidän koti näyttää. Ja minusta oli ihanaa saada passata heitä tekemällä ruokaa ja leipomalla sämpylöitä ja piirakkaa. Siinä on aina jotain pientä juhlan tuntua kun esim. tarjoilee päivän syömiset astetta paremmin, eikä vain niin että ottaa kaapista ainekset ja syö.


Keskiviikkona ja torstaina vietettiin ihan vain rauhaisaa kotoilua mutta perjantaina käytiin mustikoilla koko porukka sekä illalla uimassa ja saunomassa läheisellä järvellä. Nyt löytyi loistavat mustikka-apajat, kiitos naapurin sedän joka vinkkasi kyseisen paikan. Tietää ainakin mistä itsensä löytää ensi kesänä mustikka-aikana.
Tein tietysti tuoreista mustikoista piirakkaa jälkkäriksi, joka nautittiin grillailun jälkeen. Kodassa paistettiin makkarat, jotka söimme salaatin kera. 


Lauantaina minun piti aamupäivästä lähteä Turkuun hyvinvointimessuille ja samalla kävin hakemassa hieman sisustusjuttuja kun vihdoin olen saanut inspiraation olohuoneen tyylistä. Kirjoittelen näistä lisää vielä myöhemmin.
Markku lähti sillä aikaa vanhempiensa kanssa käymään Myssyfarmilla, jossa oli avoimet ovet. Olisi ollut hauska käydä siellä itsekin, mutta toisaalta olin siellä pari vuotta sitten Paken kanssa jolloin tuli ostettua lämpöinen myssy.
Illalla lähdimme vielä Valasrannalle tansseihin. Markun vanhemmat ovat kovia tanssimaan, joten tottakai oli kivaa lähteä nostalgiselle Valasrannalle. Me pyörähdeltiin muutama kierros parketilla, jotta edes vähän saatiin tuntumaa tansseista. Meidän olisi tarkoitus vielä jonain päivänä mennä tanssikurssille kun ihan ei ole nämä askeleet hallussa kummallakaan 😄
Kirjoittelen vielä myöhemmin lisää tuosta Valasrannan hauskasta illasta.
Sunnuntaina olikin sitten paluu arkeen, kun vanhemmat lähtivät tansseista ajelemaan kotia kohti ja mulla taas kutsui työvuoro. 
Mutta niin ihanaa kun kävivät vaikka välimatka on melkoisen pitkä. Kolmen viikon päästä tosin näemme taas, kun me vuorostaan ajellaan sinne. Ollaan menossa ruskalomalle Sallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti