sunnuntai 27. elokuuta 2023

Eilistä päivää

Eilinen oli kerrassaan ihana päivä mikä päättyi yllättäen niin, että tulin kuin salama kirkkaalta taivaalta kipeäksi, flunssaan! Yleensä flunssa kun lähestyy sitä miettii useamman päivän olenko tulossa kipeäksi. Mutta nyt, illalla huomasin että vähän paleltaa ja parin tunnin päästä oli jo kurkku ihan liekeissä. Ihmeellistä. Tällä hetkellä olo ei onneksi ole erityisen paha, karhea kurkku ja pientä lämpöä. Varmaan sain jonkun pöpön Ahvenanmaan reissulta.
Lähdettiin eilen tosiaan mökille puuhastelemaan mutta ei jääty yöksi kun tänään satelee vettä reippaasti. Vietiin mökille uusi (vanha) pirttipöytä kalusteryhmä siellä olevan pyöreän valkoisen pöydän tilalle. Heti tuli erämökkimaisempi tunnelma ja enemmän tilaa. Samalla lastattiin mökkimetsästä puukuorma tänne kotiin, kun siellä niitä kerran riittää.
Lämmitettiin myös sauna ja minä kävin katsomassa josko nyt löytäisi tuttuja sieniä ja löysinpäs kanttarelleja ihan omasta metsästä ja jopa keskellä pihaa näytti olevan tuloillaan. Mutta niinhän nyt sanotaan olevan oikea sienisyksy. Myös vielä pieniä vaalea orakkaita oli näkyvissä runsain mitoin. Kiva kiva 🍄🍂
Puolukkaa olisi myös vaikka kuinka! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti