sunnuntai 13. elokuuta 2023

Mökillä

Tulin eilen mökille, sillä kaipasin kuormittavan viikon jälkeen hieman omassa rauhassa oloa. Lisäksi täälläkin on muutama homma tehtävänä ja bonuksena Sylvi-Myrskyn jäljiltä kaatunut isohko kuusipuu. Sitä varten myös Markku tulee tänään tänne.

Mutta oma projektini oli siivota varasto pitkästä aikaa sekä pestä ja puhdistaa kaikki lintujen ruokintalaitteet. Se jäi keväällä tekemättä ja toisaalta nyt on paljon helpompi kun on lämmintä ulkosalla. Keväällä ei tehnyt mieli alkaa lutata kylmässä. Mutta nyt on hyvä mieli kun laitteet puhtaat, odottamassa parin kolmen kuukauden päästä alkavaa sesonkia.

Toinen homma on siirtää kaikki viime vuonna tekemäni klapit liiteriin. Sekään ei mitään kevyintä, ensin lastata kottikärry täyteen, kuskata liiteriin, heittää puut oviaukosta sisään ja lopuksi pinota ne. Eilen tein yli kaksikymmentä kierrosta ja se oli vasta alkua.. Mutta voi mikä riemu ja ylpeys kun ne on kaikki minun tekemiä, aina rankojen sahaamisesta klapeiksi 😌

Tänä aamuna tein vaan melko lyhyen aamukävelyn säästääkseni energiaa päivän uurastuksiin. Nukuin kymmenen tunnin yöunetkin, johtuen varmasti viikon univeloista sekä eilisestä raskaasta päivästä. Ulkona tuoksuu selvästi jo lähestyvä syksy mikä on kutkuttavaa - vaikka pimeys vähän arveluttaakin miten siitä tällä kertaa selviää. Se kun ei ole kovin helppoa tälläiselle kesän lapselle. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti